Persona ehkäisymonitori

Olen ollut tyytyväinen käyttäjä jo kolmen vuoden ajan. Hormonaaliset menetelmät eivät minulle sopineet eikä myöskään kierukka. Sterilisaatio ei vielä ole ajankohtainen, joten Persona on sopinut meille hyvin. Eikä mahdollinen raskaus "maailmaa kaataisi", vaikkakaan ei ole suunnitelmissa.
 
Ennen Personalla aloittamista jouduin itse odottamaan minipillereiden lopettamisen jälkeen kolme kuukautta, jotta kierto oli tasaantunut "kriteerien mukaiseksi". Googlettamalla "persona" löytyy suomenkieliset info-sivut, joissa on kerrottu toiminta pääpiirteittäin. (Oletkin niihin jo ehkä tutustunut.)

Tilasin oman monitorini aikanaan Englannista. Samoin testitikut tilaan sieltä noin puolen vuoden tarpeiksi kerrallaan. Testaaminen ei mielestäni ole hankalaa. Siihen on jo niin tottunut. Kiertoni tunnen nykyisin tosi hyvin ilman monitoriakin. Säännöllisyys varmaan auttaa asiaa, sillä heittoja on vain parin päivän verran silloin tällöin.

Parasta Personassa on sen hormonittomuus: ei häiritseviä sivuvaikutuksia jne. Meillä se on ollut myös luotettava, mikä perustuu varmaan pitkälti säännölliseen kiertooni ja siihen, että ei "lipsu" punaisina päivinä. :heart:
 
Personan testitikkuja saa edelleen ostaa apteekista. Kaikkein pienimmät eivät varmaankaan pidä varastossa, mutta tilaavat pyydettäessä. Ainakin Yliopiston apteekki pitää hyllyssä.
Olen täällä aikaisemmin kertonut kokemuksistani, ohessa linkkejä aikaisempiin keskusteluihin
http://keskustelu.kaksplus.fi/t659449#m6477809
http://keskustelu.kaksplus.fi/t459516
http://keskustelu.kaksplus.fi/t374655
Aika ajoin käytettyjä Persona monitoreja on myynnissä esim. Huuto.netin sivuilla.
Vielä yksi linkki
http://keskustelu.kaksplus.fi/t187769
Edelleen löytyi yksi aikaisempi keskustelu
http://keskustelu.kaksplus.fi/t713587
 
taikaliina -> Aika ajoin huuto.netissä on kaupan käytettyjä laitteita. Myös kirpputori palstalta kannattaa kurkata.
Suomesta ei saa tällä hetkellä ostettua laitetta uutena, koska vähäisen menekin vuoksi maahantuonti lopetettiin. Aina kuitenkin on mahdollista että jonkin apteekin varastosta löytyy vielä uutenakin.
Mikäli sinulla on mahdollisuus ulkomaisiin ostoksiin niin ebayltä löytyy myös sekä käytettyjä että uusia laitteita suomea kohtuullisemmalla hinnalla. Kannattaa katsoa myös muita kuin englannin sivuja esim. saksa, itävalta ja espanja.
 
Mulla on olemassa sellainen monitori ja merkittävä määrä tikkuja siihen, enkä ehtinyt aloittaa sen käyttöä ennen kuin tulin raskaaksi. Odottelin kuukautisten alkamista jotta olisin saanut aloitta hienon englannista tilatun laitteen käytön, käyttämättä jäi. Nyt en voi sen käyttöä aloittaa, koska sektion takia ehkäisyn tulee olla mahdollisimman varma, ja persona sopii pareille joille raskaaksi tulo ei ole katastrofi. Jos joku on kiinnostunut ostamaan sen pois (tikut eivät säily ikuisuuksia ja kone seisoo tyhjän panttina..) niin siitä voi laittaa mulle s-postilla tarjouksen. Tikkuja mulla on avaamattomina paketteina kuusi kappaletta. Osoite on 0405579407@netti.fi.

 

Yhteistyössä