Pidättekö 3 vuotiaalle lasten synttäri juhlat?

Poika täytti helmikuussa 3v ja kaksi naapurin mammaa oli lapsineen kylässä. Päiväkodin lapsemme aloitti viime syksynä, mutta tuon ikäiselle ei mielestäni tarhakavereita vielä kutsuta. Enhän edes niitä kavereita tunne, kun isä hoitaa lasten viennit ja haut.
 
no
et sinä mitään höpsähtänyt ole vaan niitä on kiva jo miettiä ja suunnitella valmiiksi. Niin minäkin teen. Meillä poika täyttää kesällä 5 ja ei olla vielä kertaakaan idetty mitään kaverijuhlia, vaan ystävät ja sukulaiset. Saas nähdä nyt sitten kesällä kun täydet 5v tayttää minkälaiset kemut??!! :)
 
Kavereita (pari) tuli jo 2-vuotisjuhliin. En kuitenkaan ajatellut kutsua kaikkia päiväkotikavereita 3-vuotisjuhliin, vaan muutamia muita lapsiystäviä. Mutta täytyy kysyä muksulta lähempänä juhlia, ketä sinne hän haluaa. Voihan olla, että hän haluaa kutsua parhaat päiväkotikaveritkin (niitä on jo)
 
Pidettiin lapsi juhlat! Oli noita lapsi perhetuttuja leikkimässä! Mutta nyt kun nuo ovat lähteneet töihin ja ei enää oikein nähdä niin olenkin miettinyt näitä tulevia 4V synttäreitä että miten pitää?? Pitäskö sitten pitää lapsi synttäreitä kun on oikein niitä kavereita tuolla neidillä!
 
Meillä täyttää huhtikuussa kolme ja ollaan pidetty 1 ja 2 vee synttärit. Mut nyt kun tyttö on tarhassa ja saanut kavereita niin mietinki pitäskö pitää kaverisynttärit. Tai siis kutsuisin tarhasta erään sisarusparin joka on todella läheinen tytölle. Aina halailevat ja leikkivät keskenään ja tyttöni puhuu näistä sisaruksista kotona. Mut en tunne vanhempia juuri ollenkaan, en edes tiedä nimeä. Toki tervehdimme aina kun näemme mut siihen se jääkin. Mitä mieltä ootte kannattaisiko kutsua?
 
niin ja nääin
Tottakai. joka synttärit on juhlittu, sukulaiset erikseen ja kaverit, eli kahtena päivänä on juhlittu meillä. ihanaa minäkin jo suunnittelen tytön 4.v synttäreitä jotka ovat kesäkuussa, yhdessä tytön kanssa tietenkin.
 
millipilli
Muuten varmaan pidettäisiin, mutta en ala tänä vuonna mitään lastenkutsuja erikseen järkkäämään kun ei tiedä yhtään miten tän vauvan syntymä ajoittuu... laskettu aika 5.4. ja poika täyttää 3v 28.4. Perheet ja kummit kutsutaan synttäreille toki ja siinäkin jo lapsia on synttärisankarin lisäksi 6 ja vanhin näistä on 3v :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja millipilli:
Muuten varmaan pidettäisiin, mutta en ala tänä vuonna mitään lastenkutsuja erikseen järkkäämään kun ei tiedä yhtään miten tän vauvan syntymä ajoittuu... laskettu aika 5.4. ja poika täyttää 3v 28.4. Perheet ja kummit kutsutaan synttäreille toki ja siinäkin jo lapsia on synttärisankarin lisäksi 6 ja vanhin näistä on 3v :D
Meillä pidettiin vastaavan tilanteen vuoksi viime vuonna synttärit hyvissä ajoin etukäteen (syntymäpäivä kesäkuun lopussa, pidettiin toukokuun lopussa, LA oli kesäkuun puolessa välissä ). Ja kyllähän kaikki tietää syyn jos pitää perua viime hetkellä kutsut... :)

3 v ja itseasiassa 2v synttäreille kutsuttiin samana päivänä mummoja ja muita lähistöllä asuvia sukulaisia, lapsen kavereita vanhempineen sekä vanhempien kavereita lapsineen... :D :D :D
 
Ajattelin pitää, ei sellasia "oikeita kaverisynttäreitä" niin kuin isommilla. Vaan saa kutsua muutoman kaverin + niiden vanhemmat.

Mä oon kanssa muuten (ekaa kertaa) hyvissä ajoin. Ostin eilen synttärisetin, lasit, lautasen, hatut jne. Tytöllä on kesäkuussa synttärit. :D
 

Yhteistyössä