Pidättekö hiuksia YÖLLÄ kiinni vai auki? Mikä kuluttaa vähiten hiusta?

  • Viestiketjun aloittaja "lakana"
  • Ensimmäinen viesti
"lakana"
Te kenellä pitkät hiukset, pidättekö hiuksia yöllä kiinni vai auki? Kumpi tapa kuluttaa hiusta enemmän?
Kampaaja suositellut pitämään hiuksia mahdollisimman paljon auki, näin hiukset eivän kulu niin paljon. metallisia hiusklipsejä tai pinnejä ei saisi käyttää, eikä hiuspompuloita joissa ei tekstiilipäällystä kuminauhan päällä. Mutta minkälaiset hiusten kiinnitys systeemit sitten olisi muka paremmat?
Muita vinkkejä pitkien hiusten hoitoon? minulla rasvoittuva päänahka, latvat vaatii kunnon hoitoaineen muuten kuivavat.
 
"dada"
Hiukset ovat yön kiinni, koska ne on niin pitkät, ettei niiden kanssa voi nukua, kun ne jää koko ajan kropan alle. Lisäksi ne hiostaa niskassa.

Mulla on muutoinkin hiukset lähes aina kiinni. Ja käytän metallisia pinnejä ja mitä tahansa pompuloita nyt sattuu käteen osumaan. Blondaan tukkaa alle kuukauden välein jne. Mutta hiukset on silti kunnossa, koska perushuolto, eli pesu ja föönauksen alla käytettävät aineet on kunnon tavaraa.
 
"susu"
kampaaja neuvoi nostamaan ne tyynyn päälle,eli kun käyn pitkälleen pidän hiuksista kuunni toisella kädellä pään päällä(ikäänkuin ponnarilla) ja kun pää koskettaa tyynyä,päästän hiukset irti.Hiukset kuluu niskasta,josta ei lienen haittaa.Joku kertoi käyttävänsä silkkistä tms.liukaspintaista tyynyliinaa,hellempi hiuksille.
 
"vieras"
Mää kans heitän hiukset (reilusti yli puolen selän) pään päälle niin eivät ahista tai jos ne on muutenki kiinni ne on sitte "pikkumyy-nutturalla" pään päällä. Eipä meillä ainakaan pa-ka koulutuksessa puhuttu miten pitkien hiusten kans kannattas nukkua ;D jokainen löytää oman tyylinsä. Käsittelyt, huonot välineet ja hiustuotteet kuluttaa hiuksia eniten (jollei nyt joku kisko niitä, mikä tosin voi myös olla arkea lapsiperheissä :D)
 
vierailija
Kun vastaanottava osapuoli makaa selällään, hän nostaa takapuolensa ja alaselkänsä samalla ylöspäin. Koska asento ottaa varmasti koville nauttivalla osapuolella, kumppani voi tukea nautiskelijaa takapuolesta.
 

Yhteistyössä