Pidempään pikkukakkosta toivoneet. Syksy/Talvi

No tässä ihmettelen, että missä ne menkat viipyy? Luteaalivaihe on ollut maksimissaan tuon 14 vrk, harvoin sitäkään. Hyvin pientä persikan väristä tuhrua on ollut viikonloppuna, tänään taas ei mitään. Mutta juilii välillä kovastikin. Että eiköhän se kp1 sieltä lähesty, vaikka toiveetkin on taas heränneet. Muita oireita ei juuri ole. En oo viittiny testata, kun on kokoajan semmonen olo, et menkat alkaa just.
 
Keskiviikko 25.3.2015



nimim.esikkokpyasyyhoito
Aanis6/124/27-3010/13-Anastrozol
Bambinipoika -08--/2811-12ei diagnoosiaclomifen
millionnea11/10--/351/12--
mimmi922/145/303/14selittämätön-
NeleLiis6/0911/312/13endoterot ja clomit
ninas_4/10--/26-2811/12 selittämätön-
Pinjamaaria8/134/23-368/14 --
Surusilmät8/1214/307/13 --



Piinailijat






:heart:plussanneet
:heart:

Tammikuu 2014
Nenna81 (yk10)

Helmikuu 2014
Penni79 (yk16)
Mäkimeirami (yk13)

Maaliskuu 2014

Pympy(n.4v)
Markke(yk19)
Mannamaaria (yk9)

Huhtikuu 2014
Noora89(yk13)
Karmini(yk10)

Toukokuu 2014
Safiia(1v7kk)

Joulukuu 2014
Pullero85(7kk)
Miukula (yk 4)

Tammikuu 2015
Huvi (2,5v)



HUOM!
kiertopäivien ylittyminen 50:n päivän tarkoittaa listalta tippumista, ellei ilmoita pitkästä kierrosta.
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta naiset! Pieni hiljaiselo teki ihan hyvää, oon käynyt juttujanne lukemassa ja NeleLiisin puolesta piti jo vähän jännäilläkin. Mulla kans clomit (tai ovulaatio) on tehny rintoihin arkuutta yleensä noin viisi päivää ennen menkkoja. Eka kerralla luulinkin jo olevani raskaana, mutta turhaan.

Tänään on dpo10 ja testasin, kuten eilenkin, koska olen hätähousu. Yleensä tulokset on aina olleet ihan täysin valkoisia negoja. Niin nytkin, mutta testiajan jälkeen piirtyi hailakka toinenkin viiva näkyviin. :confused: Jos tämä viiva jatkaa vahvistumistaan niin jo on ihmeiden ihme. Tässä kierrossa aloin juomaan täysmaitoa ja vaihdoin rasvattoman maitorahkan turkkilaiseen jogurttiin, kun luin rasvaisten maitotuotteiden positiivisesta vaikutuksesta munasarjoihin... Sattumaa tai ei, nyt on eka haaleaakin haaleampi viiva testissä ja todella levoton mieli! Tänään tai huomenna pitäisi menkkojen alkaa...
 
Maaliskuun aurinko hui ku jännää :) toivotaan viivalle vahvistumista

On: Nega testattu. Reilusti testiajan jälkeen testiä kääntelemällä saa ehkä jonkun viivanpaikan näkyviin..perjantaina uus testi jos menkat ei ehi alkaa. Tässä nyt lähinnä jännäilen syntyykö mun pikkuveli jo tänään kun käynnistys koon (4300g) takia parhaillaan menossa :)
 
Nyt alkaa menkkakivut olla sitä luokkaa että tuskin tarvitsee enää uutta testiä tehdä. Eiköhän yön aikana hanat aukea. :( Ehkä joku yritti kiinnittyä, tai sitten testi oli viallinen. Olikin jo vähän liian onnellinen olo...

Mimmi ihanaa, pääset kohta nuuskuttelemaan vauvaa. :heart:

muoks. Tässä vielä linkki siihen maitojuttuun:

http://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/maitorasva_vaikuttaa_hedelmallisyyteen
 
Viimeksi muokattu:
Meille tuli tulokset kromosomeista, täysin puhtaat paperit saatiin molemmat. HUH.

Postissa tulee sitten letrojen resepti ja ensi kierrossa aloitellaan ne sitten, toivottavasti saadaan hiukan apuja. Tämä kierto mennään nyt luomuna, omalle lekurille soittelen huomenna ja kysyn mitä hän on mieltä tukihoidosta jos raskaus saadaan alkuun.
 
Moi kaikille!

Hengähdystauko on tehnyt hyvää, täällä taas piipahtamassa. En lupaa että jään tai olen aktiivi, haluan hieman irrottautua tästä "vauvapuuhasta", kun tämä on viimeisen vuoden aikana ollut aika kova stressitekijäkin elämässä - vaikka ihanan asian ei sitä pitäisi olla. Mutta, halusin tulla kertomaan kuulumisia.

Mulla on nyt ollut taas 2-3 luomukiertoa, en edes muista. Nyt taitaa olla kolmas. Viimeisinkään clomikierto ei tuottanut tulosta ja luomukierroilla kai kroppa on tyhjennellyt itseään clomeista, kun on ollut hassuja oireiluja, mm. piinaavaa tissikipua ja paljon muuta. Tämä kierto on alkanut suht normaalisti, ovis on ihan ovella. Mutta. Saa ollakin. Jos sattuu petipuuhat oikeaan kohtaan, hyvä niin - jos ei, sitten ei. Kun clomeista ei apuja saatu, niin päätettiin nyt viedä tätä lapsettomuusasiaa pidemmälle ja tänään piipahdettiinkin sitten julkisella puolella tutkimuksissa ja saatiin hyviä uutisia; mun munikset toimii normaalisti, siellä nytkin johtofollikkeli kasvamassa 17 mm ja n. 15 uutta kasvamassa oikealla, kymmenkunta vasemmalla.. aloitetaan jo seuraavasta kierrosta inseminaatiot letro-avusteisesti ja käsittääkseni sitten irroitellaan myös pregnylillä. Katsotaan saadaanko vastetta, toivottavasti. Vaikka nyt jo hieman jopa ajatus pelottaa, koska olen tehnyt omaa ajatustyötäni tässä luomukiertojen aikana ja ajatellut elämää tällä nykyisellä perheen kokoonpanolla, ihan vain oman mielenterveyteni takiakin..

Että näin meillä. Ihanaa, tänne on tullut plussiakin, hurjasti onnea jokaiselle ja tsemppiä teille, jotka odottelette edelleen vauvauutisia :heart:
 
Bambini kiva kuulla että asiat lähtee nyt rullaamaan :)

Hihii huomenna ehkä nuuskuttelemaan ( vauva joutu lastenosastolle verensokerien takia) :) oli aamu yöllä syntynyt 53cm ja 3,6kg eli painoarviot ultraajilla heitti aika paljon ja turhaan tavallaan käynnistettiin..
 
Onnittelut pikkuveljestä mimmi! :) Ja pinjamaarialle plussasta. :)

Täällä aamun testissä eilistä haaleampi, lähes olematon viivanen. Ilman tarkkaa tiirailua sitä tuskin edes huomaisi ja eilinen oli kuitenkin ihan selvästi näkyvissä ja näen sen edelleen eli ei ollut vain kuvitelmaa. Lämmöt myös laski tänään. Odotetaan siis itkun kera tätiä kyläilemään...
 
Pah ihan selvä negahan sieltä tuli. Tänään pitäis menkat alkaa 2 viime kierron luteaalivaiheen perusteella, mutta jos nyt olis siihen mun normaaliin palautunu niin su tai ma vasta.. Onpahan ainakin testit tuhlattu pois :)
 
Pahoittelut mimmi92 ja pinjamaaria menkoista :( Täällä sama homma. Ekasta inssistä nega. Kp 1 tänään :( Itkut itkettiin eilen. Surullinen olo, vaikka olinkin osannut onnistumisprosenttien perusteella odottaa tätä. Se mikä lisäsi enemmän uskoa tähän kiertoon oli se, et mul ei ollu mitään mahan nippailuja tms. ovisplussan jälkeen. Ja nippailuja ollut aina negakierroissa. Ja viel toissapäivänä tuli paljon vetistä vuotoa. Eli ei oireettomuuskaan mitään tarkoittanut. Menkat myös alkoi ekaa kertaa ilman parin päivän ennakoivaa tuhruvuotoa. Eilen punertavaa valkovuotoa ja tänään hanat auki. En enää ota tän kropan toiminnasta selvää...

Huomenna taas follia kasvattavaa lääkettä. Tosin suurella varmuudella toinen inssi menee pääsiäispyhien takia ohi :( miksi tän pitää olla näin vaikeaa...
 
Voi ei pinjamaaria :(

Aanis pahoittelut :(

On: En oo vielä päässyt pikkusta kattomaan kun vieläkin lastenosastolla. Verensokerit ei taho ilman glukoosi tippaa pysyä tarpeeks korkeella ja lämpökin on noussut ja epäilevät jotain infektiota. Rupeaa väkisin miettimään että uskaltaako enää uudestaan lähteä koko touhuun kun terve lapsi saatu. Kaverinkin lapsi syntyi pari kuukautta sitten elottomana ja oli viikon happikaapissa. Eikä siitäkään vielä tiedetä tuliko jotain pysyviä vaurioita. Kai se vaan löytyy toivoa ja luottaa että kaikki menee hyvin, jos tässä vielä raskaaksi tulee.
 
pahoittelut menkoista munki puolesta :(

täällä gyne soitti eilen ja sanoi että ovuloin varmasti ja että proge testi oli liian aikasin otettu mutta sille ei voinut mitään koska viikonloppu oli. kuulemma keltarauhashormoni on korkeimmillaan 7päivää ennen menkkoja. ens kierto on vielä clomikierto ja sitten välikierto.
 
Hei naiset! Pääseekö mukaan? Lähinnä siis mietin sitä, ollaanko toivottu kakkosta tarpeeksi pitkään ;) yritys alotettu 8/14 ja nyt tuntuu et tarvis vertaistukea eikä noi "normiketjut" tunnu omalta paikalta...

Esikko saatiin matkaan luomusti reilun vuoden yrittämisen jälkeen. Oltiin jo silloin miehen kanssa tutkimuksissa, muttei vielä ehditty mitää hoitoja alottaa. Elin toiveissa että ehkä tämä kakkonen lähtis helpommin, mut ei siltä näytä, plääh!

Miten teillä muilla lähti ykköset matkaan? Yritittekö pidempään myös heitä? Tsemiä ja kärsivällisyyttä meille kaikille! Meillä esikoistyttö on tällä viikolla 1,5v :)
 
Mamido tervetuloa vaan mukaan! :) ketju taisi olla tarkoitettu yli 6 kiertoa yrittäneille ja niille joilla joku hidaste valmiiksi tiedossa :) laita vaan oma rimpsusi niin lisäilen listalle.

Meillä esikoinen tärppäs yk 28, eli reilu 2v siinä meni ja oltiin kanssa just tutkimuksiin silloin päätetty hakeutua (en ehtinyt edes aikaa varata :)) toiveissa myös oli jos kakkonen tulis vähän nopeammin, mutta ei niin ei.. On tässä tosin vielä puolet samasta ajasta jäljellä :D

Neleliis nyt toivotaan onnea tähän kiertoon :)
 

Yhteistyössä