Pienen eteisen hyödyntäminen?

Heip, onkos ketään taitavaa "sisustusihmistä" jolla olis visio miten saada parhaiten pikkasen eteisen tila hyötykäyttöön tehokkaasti? Siis kun ulko-oven avaat niin se mahtuu juuri ja juuri auki, tila on kapea ja heti muutaman askeleen päästä alkaa portaat..."kunnon" eteistila naulakoineen jne sijaitsee vasta pitkien portaiden yläpäässä. Nyt mietinkin, että mihin saisin vauvan rattaat jemmattua ja mihin ahdan kenkätelineen. Siivousta vähentääkseni en tosiaan anna rampata kengät jalassa portaita ylös. Mielessä kävi että rattaiden käyttö vähentyy ihan älyttömästi koska niillä ei ole järkevää sijoituspaikkaa. Varastotilaan jos vie niin sinne ne jääkin, olen sen luonteinen.

Näyttäis varmaa kans hupaisalta, jos portaissa olis joka askelman reunassa kengät :LOL: Siitä kyllä mahtus viel kulkemaan kun on aika leveät portaat.

Jelppiä? :wave: :headwall:
 
Niin siis portaiden alle ei pääse:D Niitä noustaan asuntoon joka yläkerrassa:D Kaikki huoneet on samassa tasossa siellä yläkerrassa. Ulko-oven ja siitä ovelta alkavien suorien, ylösjohtavien portaiden väliin ei paljon jää lattiapinta-alaa. Miten tätä on nyt niin mahdoton selittää.... :headwall:

Kiitos Molleri:p mulla just kävi mielessä kiinnitellä seinään jtn säilytystilan tapasta. Oon vahvasti sitä mieltä että kengät pitäs saada jalasta heti kun sisään tulee mut enemmän rissaa toi kun ei saa vaunuja mahtuu... Oliskohan se hirveen vaikee kikkailla jtn tasoa porrasosion sivuun tms että sais rattaat siihen? Jos sen laittaa heti oven viereen ni en nyt heti ole varma että saako ovea sitten ees auki :LOL:

*jää suunnittelee* kai se on sitten rattaista jo luovuttava...
 
vieras
Vanhemmillani on samanlainen eteinen. Heillä on tuulikaapin toinen ehjä seinä lattiasta kattoon pieniä kahden kenkäparin kokoisia hyllylokeroita. Hyvin toimii. Kulloinkin käytössä olevat kengät alimmilla hyllyillä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Vanhemmillani on samanlainen eteinen. Heillä on tuulikaapin toinen ehjä seinä lattiasta kattoon pieniä kahden kenkäparin kokoisia hyllylokeroita. Hyvin toimii. Kulloinkin käytössä olevat kengät alimmilla hyllyillä.
Juu noin mäkin aluks visioin sen tilan. Mut sitten tajusin haluuvani rattaat kans johonki oven suuhun :p

En olis viel valmis luopuu rattaista, on kiva lähtee lapsen kans ulkoilee niiten kaa :ashamed: Ne on sellaset vanhat rakkineet joita ei mielellään kyllä kasaan taittele välillä...eikä ne kyllä sitten ainakaan helpommin säilytettävät ole :LOL:
 
Nyt ei pääse sitä kuvailee, sori:) Muutto päällä ens viikonloppuna..valmiiks jo tuskailen eteistä. Nyt vielä vanhassa asunnossa:) Muuten onkin aivan loogiset tilaratkaisut kämpässä mut toi porras/eteistila yhdistettynä läjään kenkiä + rattaat aiheuttaa pään vaivaa... Ei haluais siinä kompuroida kun sisään tulee :p Niin ja ulko-oven taakse ei mahdu mtn. Ovi aukeaa toisen puolen seinän myötäisesti.
 

Yhteistyössä