pienen syntymä

Onko enemmän sellaisia jotka ovat synnyttäneet jälkeen lasketun ajan eli sen rv.40 vai sitä ennen? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn... Tuntuu vaan että taitaa mennä enemmän yliajaksi varsinkin ensisynnyttäjillä. Itsellä nyt rv.34+1
 
41+4 molemmat.
Käynnistettiin, kun kirjoitutin itseni sairaalaan. Toisen aikana meinasivat laittaa takaisin kotiin 100km:n päähän odottelemaan synnytyksen alkua vielä. :x Sanoin, etten lähde, jään vaikka yöksi aulaan. Lääkäri suuttui ja alkoi naputtamaan, että kummallista kun vapaaehtoisesti haluaa jäädä ja kuudelta sitten aamulla aloitetaan käynnistys, että ei tänne nukkumaan ainakaan vain tulla. Mulkaisin, enkä puhunut kyseiselle naislääkärille enää mitään. Esikoinen meni saman verran yli ja lapsivesi oli vihreää ja poika oli KAUAN hiljaa ennenkuin kaikki pilaantunut lapsivesi saatiin imettyä pois putkista. En halunnut sitä kammottavaa hiljaista odotusta toisen synnytyksen lopuksi. Onneksi kaikki on nyt ok ja molemmat isännät vauhtia täynnä!!! :D
 
Ensimmäinen 40+5 (meni vedet, sitten käynnistys)

Toinen 38+4 (käynnistys)

Kolmas 41+1 (käynnistys)

Saa nähdä miten kauan nelonen mahtaa pitkittää sitten tulevaisuudessa, toivottavasti helmikuussa :heart: ;)
 
Eiköhän se mene aika tasapuolisesti kummallekin puolelle laskettua aikaa. Sehän on vähän niinku keskiarvo. Eka mulla syntyi 41+1 ja toista odotan viikolla 33 ja kovasti on yrittäny jo ulos mutta saapahan nähdä koska syntyy.
 
Mulla esikoinen syntyi rv 42+1 :whistle: , ihan spontaanisti ilman käynnistystä. Ja kyllä kätilö veikkasi, että tämä toinenkin menisi yliajalle....... toivottavasti ei ainakaan yhtä paljon kun tämä esikoinen, kun nyt on jo aika tuskaset oltavat.

kukeseen rv 37+1
 
Alkuperäinen kirjoittaja hane84:
Alkuperäinen kirjoittaja Saida:
Ensimmäinen syntyi rv 35+5 ja nyt toista odotellaan ja toivotaan että pysyisi edes noille samoille viikoille. Nyt menossa rv 21 :heart:
Minkä kokoinen pikkuinen oli kun syntyi jo nuin aikaisin? Oliko ihan normi tilanne vai...?
Painoa oli onneksi kertynyt "jo" 2840g ja pituutta 46cm. Alkoi vaan kotona supistelemaan usein ja aika kipeästi. Sairaalaan kun mentiin sanoivat että täältä tullaan nyt. Ei sitä mitenkään tutkittu miksi tuli aikaisemmin. Nyt kun toista odotellaan saa lääkärissä juosta vähän väliä ja sairaslomalle heti kun siltä tuntuu.
 

Yhteistyössä