Pienessä kylpyhuoneessa ei ole säilytystilaa, hyllyjä ei saa kiinnittää seinään koska on vuokra asunto.... vinkkejä?

  • Viestiketjun aloittaja pähkäilen
  • Ensimmäinen viesti
pähkäilen
On vain suihku, pönttö, lavuaari ja peili...ja tila on pieni. Yhtään ei ole säilytys tilaa, eikä mitään saa kiinnittää seinään ruuveilla yms... muoviset lattialla olevat kärrytkään ei nappaa, onko kehitetty mitään uudempaa? en ymmärrä minne kaikki kylppärissä säilytettävät tavarat mahtuu...
 
poikia
Minäkin hankkisin pytyn päälle omilla jaloillaan seisovan hyllyn. Sellainen löytyy myös Ikeasta.
Kylpyhuoneisiin myydään myös imukupeilla seiniin kiinnitettäviä pieniä hyllyjä, jotain tavaroita voi laittaa sellaiseen.

Meillä itsellämme on suihkuseinään kiinnitettävä hylly, joka tulee siis suihkuseinän yli, toisella puolella on koukut pyyhkeille ja toisella puolella 3 hyllyä suihkutarvikkeille. Jos on suihkuseinä tuota voi harkita.

Oviin on saatavana myös koukkuja, jos jotain voisi ripustaa koukkuihin. Nämä tulevat siis myös oven yli.

Mulla on myös pieni laatikko, jossa voi säilyttää pesuaineita, siinä on magneetit ja sen saa esim. pesukoneeseen kiinni.

Entä onko pelikaappia, mahtuuko sen päälle koreja?
 
"vieras"
imukupeilla kiinnittyviä hyllyköitä on vaikka minkälaisia erilaisia. Tosin mulla oli edellisessä asunnossa se ongelma, että seinän kaakelin pinta oli epätasainen, ns. rosoinen joten eipä kestänyt siinä. Piti siis hommata sellainen lattialle altaan alapuolelle tuleva korijuttu, johon sain kaikki "naistentarvikkeet" piiloon.
 
"Anne"
Altaan alle kaappi. Irtokaappi Ikeasta?
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70189022/ tuon tapainen allaskaappi?
tämäkin menee pieneen tilaan ja mahtuu paljon tavaraa:
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30189024/
 
Rollolainen
[QUOTE="vieras";27924124]Ai et? Ei meilläkään saa kylppäriin laittaa mitään itse, asutaan kunnan vuokrakämpässä.[/QUOTE]

niinmekin, mutta ei täälä sellaisia kieltoja ole
 
Rollolainen
[QUOTE="tii-";27924255]Ainakin meillä on samantyyppinen kielto ja se nimenomaan koskee kylppäriä, ei muita huoneita.[/QUOTE]

Eiole ainkaan meillä ollut MISSÄÄN asunnossa, KAS-asunnot kyseessä. Nytkin meollan pikkuvessaan laitettu taulu sienän, piti sine reikä porata, mutta siellä ei ole laattaseinää ku ei ole suihkuakaan. vain pönttö ja lavuaari
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Onko mahdollista laittaa mihinkään nurkkaan tämän tyyppistä kulmahyllyä:

https://www.toknet.fi/kylpyhuonetarvikkeet/kulmahylly-suihkuun-145-250-cm/6416485219969/dp
Tällainen on ollut pikku kylppärissä aikoinaan, oli hyvä. Lisää tilaa saat vielä Ikean ovikoukuilla eli niillä, jotka laitetaan oven yläreunan yli riippumaan ovea vasten. Suihkuverhon tangon voi virittää kylppärin poikki. Siinä voi roikottaa vaikka pyyhkeet kuivaksi sekä pikkupyykin sukkatelineissä.
 
Meillä on tämä: BLANKEN Suihkuhylly - IKEA, koska emme halunneet ruuvata seinään. Imukupeilla toimivia en ole havainnut kovin kummoisiksi, eivät kestä juuri mitään painoa. Pyykinpesuaineet meillä on tämmöisessä kannellisessa peltitynnyrissä: KNODD Kannellinen tynnyri - IKEA. Saa vaaralliset aineet jemmaan ainakin karvakuonoilta. Tonne vois kivasti jemmata myös vessapaperit tai pyyhkeet rullaksi käärittynä. Vielä kätevämpi tapa on varmaan se vanhanaikainen kankaasta ommeltu vessapaperirullien pidike, minkä saa koukusta roikkumaan. Kuumemittareita, buranoita ja sen sellaisia pidämme metallisessa armeijan eväsboksissa.
 
Viimeksi muokattu:
"Leepu"
Facebookissa näin yhdessä vinkkiryhmässä (Spice of Life) semmoisen Toknetin hyllysysteemin tapaisesta otetun tangon, joka olikin pingotettu vaakasuoraan (kuuluu oikeasti siis nurkkaan ja siinä on sit kulmahyllyjä) ja siihen oli kiinnitetty säilytyskoreja. Toimivan näköinen idea!
 
"Vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Mörköäiti;27930355:
Ei taulujen tai hyllyjen kiinnittämistä seinään voi kieltää, sen katsotaan kuuluvan normaaliin asumiseen.
Joo näin sanoo laki. Laita just sellaiset kuin tykkäät, mutta muista kosteussuojaus.
 

Yhteistyössä