"pikkasen" neiti mietityttää

valossa edelleen,bilit kuulema tiukassa.nyt aamulla 289.olivat ottaneet toisenkin arvon,konjukoituneen,mut se onneksi ihan matala,normaali.hempasta eivät nyt sanoneet mitään.
eilen saturoi illalla siinä 90-94 välillä,ilman happea on.syö hyvin 60 ml kerralla.

ovat siirtämässä toiselle osastolle,kun teho täyttymässä
 
tsemppiä :hug:
joskus se alku on vaan niin hankalaa, tarviivat vähän apuja tohon pienen elämän alkuun. meilläkin ton nelosen odotus ja alku oli aika vaikeaa mutta nyt on alettu alkuhankaluudet voittaa
 
ja toivottavasti pieni pääsee kotiin pian! :hug: Huoli on ymmärrettävää pikkuisesta, onhan kyseessä oma rakas lapsi :heart:

Meidänkin neiti(nyt 2.5kk) oli 4 päivää valohoidossa (tupalvaloissakin) ja mietittiin siirtoa myös teholle.. :| Tosin se keltaisuus johtui minun veriryhmästä joka aiheutti vauvan veressä punasolujen nopeutunutta hajoamista. vielä 3kuiseen asti hajoaa ja hb:ta tarkkaillaan ettei mene liian alas.
Voimia teidän koko perheelle ja ONNEA ja ILOA, ne teidän perhe ansaitsee!! :hug:
 
vieras
Onnea vauvasta.

Esikoisellani oli keltaisuutta, ja oli muutaman päivän valohoidossa. Nyt iso melkein kymmenvuotias miehenjärkäle. Kyllä se siitä. Mutta voimia. Kyllä minäkin silloin muutaman itkun tirautin.
 
äiti x
Alkuperäinen kirjoittaja pamela:
Onnea uudesta vauvasta! meilläkin bilit alko nousta kotiin jo päästyämme ja vauva meni ihan oranssiksi! jouduin sitten korvikekomennolle kun epäilivät maitoni aiheuttavan tuota ja niinhän se olikin. meillä bilit oli yli 400 pahimmillaan,mut vauva tosiaan jo muutaman viikon ikäinen
Miten maitosi aiheutti bilin kohoamista? Kysyn mielenkiinnosta, en oo ennen kuullut. Mulla oli keltaista maitoa ja vauvalla nousi bilit, onko tää sitä?
 

Yhteistyössä