Pikku potta vai pottatuoli?

Meillä poika myös 10kk ja ollaan nyt 2 viikkoa harjoiteltu "pottailua". Me hankittiin tuo Baby Björnin ja ollaan oikein tyytyväisiä. Tarpeeksi korkea selkänoja, hyvö "etusuojus" ettei pissit lentele pitkin lattioita ;) ja pysyy hyvin paikoillaan vaikka laatta- tai parkettilattialla kun siinä on kumipohja (tai ne reunat). Suosittelen!
 
Meillä on isommalla, 2,5v, molemmat.
Se pieni tavallinen Orthex oli aluksi parempi, siinä on jotenki rennompi istua sillee kakkaamista ajatellen ja muutenki poika tuntui siitä pitävän enemmän. Nyt isompana kun hoitaa vessa-asiat jo itsenäisesti (äiti käy pyyhkimässä ja menee ku on hätä - ei istuteta siinä toivossa että jos tulis vaan vasta kun tulee) Björnin pottatuoli on ollut enemmän käytössä. Tai siis esillä molemmat on ollut mut pieni itse valitsi ennen pienen potan mieluiten.

muoks - pienellä potalla siis kyykkyasento parempi ja luonnollisempi kakkaamiseen, näin moni tuttu äiti sanonut myös. sitten kun kakkaaminen onnistuu jo kunnolla on ihan sama missä kakkaa ja millainen kyykkyasento on.. mut aluksi siis voi helpottaa jos on vähä pienempi potta. pissa-asioissa ei niinkään varmaan merkitystä minkä mallinen potta on.
 
Meillä on baby björn ja se on ehdottomasti paras. Siinä on lapsen mukava istua hyvän selkänojan takia ja muutenkin, kun potta on sen verran korkea. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon tuolipottaan. Suosittelen!

Meillä on pottu ollut käytössä noin 7kk ikäisestä ja tyttö jo 2kk ajan tehnyt kakat pottuun :D Tyttö on kohta 10kk ikäinen.
 
Meillä on molemmat. Tyttö ei alkuun suostunu istuun millään potalla, huus naama punasena. No sit ku suostu, ni halus istuu sillä pikkupotalla. Vähän myöhemmin, ku pottailu alko sujuun hyvin, niin kelpas pottatuolikin. Meillä oli toinen yläkerran vessas ja toinen alakerrassa.
 

Yhteistyössä