Pikkusiskoni on jäämässä vanhaksipiiaksi?

Siskoni on 24-vuotias, eikä hän ole koskaan ollut parisuhteessa. Hän on myös täysin kokematon miesten suhteen. Minusta tuntuu siltä, että hän on ottanut paljon vaikutteita 30-vuotiaana leskeksi jääneeltä äidiltämme, joka ei koskaan ottanut uutta miestä itselleen. Meillä ei siis ole koskaan ollut ketään miestä elämässämme.

Minua huolestuttaa, että siskoltani jää tärkeitä asioita kokematta, läheisyys jää puuttumaan. Ehkä hän jotenkin kokee ettei ansaitse sitä? Hän on epävarma, ujo ja siksi myös kyyninen ja hieman ylimielisen oloinen. Pelkään, että lopulta siskoni on niin vanha, että kokemattomuudesta tulee haitta. Hän on viehättävä ja saa silloin tällöin kiinnostustai han normaaleilta miehiltä. Hän ei kuitenkaan koskaan edes yritä päästää ketään lähelleen. En usko, että hän on liian kranttu, tässä on jotakin muuta taustalla. Pelkään että siskoni tulee viettämään elämänsä yksin kuten äitimme.
 
Ensinnäkin 24-vuotias ei ole vanha. Toiseksi tiedän todella monta tuon ikäistä nuorta naista, jotka eivät ole kunnolla seurustelleet tai olleet muussakaan tekemisissä miesten / naisten kanssa. Sama pätee miehiin. Monille ensimmäinen kunnon vakava suhde on se, mikä johtaa myös avioliittoon / rekisteröityyn parisuhteeseen ja tätä kautta lapsiin. Mistä voit myös olla niin varma, ettei siskollasi ole ollut ketään? En itse ainakaan ole koskaan kertonut sisaruksilleni tai vanhemmille kaikkia seuralaisiani. Ja samaan aikaan he ihmettelivät juuri, että jääköhän tuo tyttö vanhaksi piiaksi :LOL: Kaikki ihmiset eivät kaipaa ympärilleen pitkiä parisuhteita tai jatkuvia yhden illan juttuja. He ovat yksin ja tyytyväisiä elämäänsä.
 

Yhteistyössä