Piristystä seksielämään

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
Meillä eilen ällöiltiin ruoan kanssa, käytettiin melko kornisti hunajaa, lämmintä suklaakastiketta ja jääpaloja, joita sitten nuoltiin toistemme vartaloilta. Mies on normaalisti hirvittävän varovainen ja melkeinpä yliromanttinen, mutta oli mukava yllätys, että eilen yhdyntä alkoi spontaanisti pöydällä. Molempien ollessa fiiliksissä, ei aggressiivisuudesta ollut kuin iloa.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja jassåå:
jaa-a,tähän kaipaisin minäkin neuvoja... mies ei halua missään muualla kuin sängyssä(tylsää!!)
Meillä taas minä en halua muualla ja syy on se että haluan oven lukkoon. Meillä aika levottomia nukkujia lapset eli ei mitään takeita että pysyvät yön sängyssään
 
asdf
Alusvaatteilla.

En olis uskonut mutta se toimii kumminkin päin. Mulle tulee tosi tuhma olo, jo päälle pukeminen vaikuttaa. Ja just sellaiset klisheet, punamusta korsetti, pitkät mustat sukat, korkokengät...

En oikeesti olis uskonut että mun aivot tottelee tuollaista naurettavaa stereotypisointia.
 
minä
Vaikka laittelemalla tekstareita siinä samalla
http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/article402749.ece
Kuluttajaelektroniikan verkkokauppa Retrevon uusimmat tilastotiedot kertovat, että alle 25-vuotiaista kymmenesosa pitää seksin aikana tekstaamista hyväksyttävänä. Yli 25-vuotiaista kuusi prosenttia on tätä mieltä.
 
vieras
Kokeile öljytä vauvaöljyllä miehen vehkeet. Ainakin mun mies sano et vaikuttaa piristävästi vielä seuraavana päivänäkin.
Ite en oo viel toteuttanu mut joskus aion kokeilla et vuoraan sängyn pyyhkeillä ja lotrataan jollain öljyllä kunnolla.
 
allaround
entä kun kaikki nämä edellä mainitut hommat on jo testailtu suhteen alussa ja aikanaan se olikin hauskaa mutta nyt sitomiset yms leikit tuntuukin jo tylsiltä. mitä tehdä kun kaikki on jo kokeiltu? tämä e silti tarkoita että suhde olisi huono...kyllästyttä vain. no voihan sitä perussexilläkin mennä...
 
TNM
Jättämällä muijan kotiin tuijottamaan jotain big brotheria ja lähtemällä kaupungille iskemään nuoria humalaisia naisia. Seksi on noin sata kertaa mielenkiintoisempaa ja tyydyttävämpää.
 
"heh"
Jättämällä muijan kotiin tuijottamaan jotain big brotheria ja lähtemällä kaupungille iskemään nuoria humalaisia naisia. Seksi on noin sata kertaa mielenkiintoisempaa ja tyydyttävämpää.
Miksi siis pitää mitään muijaa kotona, kuin voi elellä poikamiehenä ja panna niitä baarissa olevia seksinhakuisia naisia :) Miksi ostaa koko lehmää kun maitoa saa kaupasta.

Jos kerta se seksi muitten kanssa on niin paljon tyydyttävämpää.
 
TNM
[QUOTE="heh";22042403]Miksi siis pitää mitään muijaa kotona, kuin voi elellä poikamiehenä ja panna niitä baarissa olevia seksinhakuisia naisia :) Miksi ostaa koko lehmää kun maitoa saa kaupasta.

Jos kerta se seksi muitten kanssa on niin paljon tyydyttävämpää.[/QUOTE]Jonkun on hoidettava kakarat, siivottava ja laitettava ruokaa. Ei alle parikymppisiä baarilutkia kiinnosta paskavaippojen vaihto tai ikkunoiden pesu.
 
"heh"
Jonkun on hoidettava kakarat, siivottava ja laitettava ruokaa. Ei alle parikymppisiä baarilutkia kiinnosta paskavaippojen vaihto tai ikkunoiden pesu.
No ei niitä kakaroita ole pakko tehdä ja jos ei omia sotkuja jaksa siivota niin sikolätissäkin voi elää ja nälkään kuolla jos ei osaa ruokaa laittaa. Vai onko miehet uusavuttomia, eivät osaa tehdä mitään muuta kun havitella seksiä 24/7?
 
"Mies"
[QUOTE="heh";22042433]No ei niitä kakaroita ole pakko tehdä ja jos ei omia sotkuja jaksa siivota niin sikolätissäkin voi elää ja nälkään kuolla jos ei osaa ruokaa laittaa. Vai onko miehet uusavuttomia, eivät osaa tehdä mitään muuta kun havitella seksiä 24/7?[/QUOTE]

En ehkä lähtis yleistämään näissä aisioissa yhtään mitään. Yksilöllisiä olemme katsos. Sukupuolista on moneksi niinkuin myös seksihaluista, fantasioista, fetisseistä ja uskollisuuksista. Kannatan avointa itsetutkiskelua. Juuri itsetajusin heteromiehenä, että tyttöystävän sormi eturauhasen kohdalla tuntuu yllättävän hyvältä rakastellessa. Siis täydellisen uusia tuntemuksia ja näinpä hankimmekin yhteisen vibraattorin ja vauvaöljyä. jos kyllästymme toisiimme aiomme pyytää kolmannen henkilön mukaan leikkeihimme ja rakastaa toisia palavasti silti.
 

Yhteistyössä