Pitääkö kaalilaatikon kaalit olla pehmeitä ennen uuniin laittoa - apua äkkiä?

  • Viestiketjun aloittaja "ensikertalainen"
  • Ensimmäinen viesti
"ensikertalainen"
Löysin ohjeen, jossa kaalia haudutetaan 5-10 min pannulla. Tein niin, mutta eivät kyllä mitenkään olennaisesti pehmenneet. Taitaa olla mulla liikaa kaalia.

Pitääkö ne nyt vielä laittaa kattilaan pehmenemään ennen kuin lykkään uuniin jauhelihariisin seuraksi?
 
Hieman ne vetäytyy "kasaan" kun kiehuttaa kattilassa vähässä vedessä noin vartin suikaleen koosta, kaalista riippuen. Laita uunivuokaan tarpeeksi nestettä(lisää paiston aikana tarvittaessa) ja 175 astetta normiuunissa pitkä haudutusaika 2-2,5h niin nam:p
 

Yhteistyössä