pitkittynyt mahatauti

  • Viestiketjun aloittaja rabella
  • Ensimmäinen viesti
rabella
en tiedä onko tämä nyt sitä noro virusta vai mitä. meidän pari vuotias on ollut mahatauduissa jo viikon. ripulointi ja oksentelu on vähentynyt, mutta joka päivä kuitenkin ripuloi ja oksentaa. meidän perheessä 5 kk ikäinen on säästynyt toistaiseksi tältä, mutta muissa se on ollut enemmän tai vähemmän ärhäkkäänä. tässä pari vuotiaassa kuitenkin pisimpään.
lääkärissäkin jo käytiin, mutta neste ja muut arvot olivat ok, joten mitään ei kai tehtävissä kun vaan odottaa että menee ohi.
kamala vaan katsoa kun toinen on muutenkin jo aika laiha tapaus ja nyt ei ruoka maistu ollenkaan. maitohbakteerit oksennuttavat vielä enemmän. nesteitä menee kohtalaisesti, enemmänkin voisi mennä, mutta ei voi väkiselläkään juottaa.jäätelökään ei maistu, ei oikeen mikään
onko muilla kokemusta näin pitkästä mahataudista vai onko jo jotain muuta kuin noro-virusta? :'(
 
...meillä oli ensin noro ja sitten melkein heti perään rota :( vertaistukea sinne :hug:

Meilläkin teki totaalisen syömälakon ja lopulta ei juonutkaan enää (1v4kk) ja sen takia oltiinkin sitten sairaalassa 5 pvää.. Mutta jos yleisvointi menee huonoksi niin sitten vaan uudestaan lääkäriin! Mutta tosiaan, voi kestää kauan! Me sairastettiin yhteensä 3 viikkoa... huokaus... Voimia sinnekin!

 
meillä poika 1v7kk sairasti kans noin kuukausi sitten 8 päivää kestävän mahataudin! alkoin ensin korkeella kuumeella sitten samohin aikoihin tuli ripuli ja kuume laski parin päivän jälkeen.. ripulia oli 4 päivää jonka jälkeen alkoi oksentelu.. ja sitä kesti sitten taas 4päivää.. yhtenä päivänä oli päällekkäin ripulia ja oksennusta.. :( tuskin oli noroa ku muihin ei tarttunut!! en tiedä mitä oli.. hyvin jaksoi kuitenkin leikkiä ja söi jonkun verran.. enemmän oli ongelmiä siinä että rytmi meni sekasin kun yöllä tuli oksennus ja helposti siinä meni tunti kun pesi ensin pojan ja sitten koko sängyn ja lattian... olin jo siitä huolissani että jos onkin esim. jotain allergiaa kun ei ole tarttunut muihin.. mutta sitten se yks kaks vaan loppuikin! eiköhän teilläkin pian niin käy.. :hug: ootko kokeillu osmosalia?? meillä poika ei sitä huolinut mutta ei onneksi ollut kuivumisen merkkejäkään ja joi ihan hyvin koko ajan..
 

Yhteistyössä