Pk-seudun touko-kesä-heinäkuisten (2010) tapaaminen?!

Kiinnostaisiko tämän vuoden touko-kesä- ja heinäkuisia vauvoja äiteineen (tai iseineen) tapaaminen?

Olisi mukava vaihtaa kuulumisia, kokemuksia ja tuntemuksia samanikäisten lasten vanhempien kanssa ja lapsetkin varmasti pitäisivät oman ikäistensä seurasta.

Ei väliä onko ensimmäinen, toinen, kolmas jne lapsi, jos uudet tuttavuudet kiinnostaa niin mukaan vaan!

Itselläni kesäkuussa syntynyt poika ja kohta 3-vuotias tyttö (jonka myötä tutustuin ihanaan äitiryhmään, terkkuja vaan helmille! ) ja nyt olisi mukava saada samantyyppinen ryhmä kasaan myös näille kesän lapsosille.

Löytyisikö kiinnostuneita?

Adalia ja tyttö-08 & poika-10
 
Viimeksi muokattu:
IhaNainen
Meitä ainakin kiinnostaisi, esikoinen syntyi toukokuun lopulla. :) Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin kun itse en täältä paljoakaan perheellisiä ihmisiä tunne. Muutettiin siis pohjois-Helsinkiin vähän ennen pojan syntymää, ja varsinkin mä kaipailisin jotain muutakin tekemistä pojan kanssa kuin koirapuistoilua ja kotona oleilua. :)
 
Heippa!
Mekin voitaisiin osallistua jos vaan aika sopii. Me asustellaan n.35 km Helsingistä pohjoiseen päin.
Minkälaista tapaamista olitte ajatelleet?
Itse olen mietiskellyt että pitäisikö yrittää järjestää tuttujen mammojen kanssa vauvakinoon menoa. Mutta joulukuun aika onkin meille huono, eli se on 15.12. klo 11. Leffana "Saman katon alla". Tässä muuten linkki jos ketä kiinnostaa :) vauvakino

T.Ripe ja Aaro syntynyt 6.6.
 
Olin lähinnä ajatellut kahvittelua esim. Helsingin sanomatalossa jonne mahtuu hyvin lastenvaunujenkin kanssa. Jos rauhalliset kotitreffit kiinnostaa niin kahville saapi tulla myös esim. meidän kotiin Länsi-Vantaalle (hyvät kulkuyhteydet helsingistä).

Leffailu ois muuten jees, mutta meillä ainakin on tuo kohta 3v. esikoinen joka ei kyllä jaksaisi seurata elokuvaa.. Toisekseen leffassa on vähän hankala jutella.. :D

Adalia & tyttö 02/08 ja poika 06/10
 
Sovittaisko sit joku paikka ja päivämäärä johon tähdättäis? :)

Musta ois mukava ajatus et jos saatais kiva porukka kasaan niin tavattais vuoron perään toistemme kodeissa. Koti ois vaan kahvilaa mukavampi ympäristö kun lapsetkin sais rauhassa lattialla tutustua toisiinsa, ois rauhaa imetykseen/syöttämiseen, ja helpompi jutella rauhallisemmassa ympäristössä. :) Emäntävuorollaan sit sais kunnian keittää kahvit. ;)

Kiinnostaisko tämmönen? Vai tapaisitteko mielummin jossain kahvilassa?

Niin joo, jos nyt päivämäärästä lähdetään niin ehdottaisin esim. ti 14.12
 
Mäkin voisin olla kiinnostunut. Espoosta 32v 6kk pojan äiti. Sekä kahvilassa että kotona.

Meillähän oli toukokuisten 2010 -tapaaminen Vantaalla Jumbossa tuossa kk sitten. Uutta ollaan sopimassa. Siellä oli 4 henkilöä paikalla vauvoineen.

Tapaamiset sovitaan naamakirjassa Toukokuiset 2010-ryhmässä.
 
Sovitaanko sitten niin että treffataan eka kerran tuolloin 14.12 meidän kotona täällä Länsi-Vantaalla? Kiinnostuneet voi laittaa yv:tä niin annan osotteen. Julkiset tänne pelaa melko hyvin ja jos autolla tulee niin tuossa pihassa on iso ilmainen parkkipaikka.

Niin joo, mites kellonaika? Onko 13.00 ok?
 
NAJ
Muakin voisi tapaaminen kiinnostaa, täällä siis äiti ja tyttö,kohta 6kk Perheen kolmas lapsi, isommat on päiväkodissa ja koulussa. Meille ei vaan iltapäivä sovi. En osaa noita yv viestejä laittaa :(

NAJ+Tyttö
 
Nostetaas!

Kiinnostuneet, laittakaa mulle yv:tä niin annan osoitteen! Niin, ja tiedoksi kaikille, meillä on koira (kiltti pieni cairnterrieri) joten eläinpölyä on jonkinverran vaikkei olekaan kovin allergisoiva rotu. Anteeksi kun muistan sanoa vasta nyt... Toivottavasti kellään ei ole allergiaa joka estäisi tulon!

Naj: Yv:tä voi laittaa painamalla jonkun nimimerkkiä jolloin pääsee tämän profiiliin. Sieltä löytyy kohta "lähetä yksityisviesti".
 
Heipsan, kiitokset Adalialle emännöinnistä. Oli oikein mukavaa, harmi kun paikalle ei päässyt kuin muutama. Mutta ehkä ensi kerralla enemmän? :) Ajattelin että voisin ottaa seuraavan emännöintivuoron. Asumme siis Helsingissä, Veräjälaaksossa (Oulunkylä viekussa). Ehdottaisin uuden vuoden jälkeistä viikkoa, vaikka pvää ti 4.1. Miltäs kuulostaisi? Pääsisikö silloin porukkaa paikalle? Voin laittaa tarkempia yhteystietoja sitten yv:nä.
 
Kiitos titiuuu tämän päivän treffien emännöinnistä! :) Oli mukava nähdä kaikkia, kiitos seurasta! :)

Toivottavasti kukaan ei nyt ota nokkiinsa, mutta pieni pyyntö vaan kaikille että ilmoittakaa ellette pääsekään tulemaan. Toki joskus on tilanteita ettei pääse/ehdi koneelle tai ei ole emännän puh.nroa, mutta näin pääsääntöisesti ois kiva jos ilmotettais ellei päästäkään. Eka treffeille moni "ilmoittautui" muttei saapunutkaan paikalle, ja tänään sama homma. Eihän siinä mitään jos ei pääsekään, mutta esim. tarjoilun kannalta olisi kiva tietää osallistutteko vai ette, ja ettei turhaan odotella teitä. Tosiaan en sano tätä pahalla, mutta jos vaikka tähän keskusteluun, yv:llä tai txt:malla emännälle voisitte ilmoittaa jos suunnitelmiin tuleekin muutos. Tai sitten on vaan kelvattava kylmät kahvit. ;)

Mutta asiasta kolmanteen, ehdottaisin uusia treffejä jo niinkin pian kuin ensi viikon torstaina (20.1). Oisko vaihteeks aamupäivätreffit, vaikka 10 maissa ok? Ja kutsuisin siis teidät tänne meille Länsi-Vantaalle.

Adalia
 
Täällä on pikkuinen ollut sairaana, josta ilmoitinkin.
Kovin mielellään osallistuisin tapaamisiin, mutta autottomina taitaa joutua hyväksymään, ettei tule onnistumaan. Titiuulle olisi päästykin, kun olisi vaatinut vain kaksi junaa. Mutta Vantaalle kyllä ei:(
 
Heippa!
Tällaisen ketjun vasta bongasin ja olisi mukavaa tutustua uusiin ihmisiin...
Me asustellaan Espoossa ja esikoistyttö syntyi Heinäkuussa
Miumiu, missä päin Espoota asustat? Meilläkään ei ole autoa päivisin käytössä, joten ei viitsi kovin pitkälle lähteä...
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä