plussalaiseksi vasta raskauviikolla 9

Olenko kenties ainut joka on saanut tietää rakaudesta vasta näin myöhään, eli viikolla 9?
Menkat olivat yleensä tosi epäsäännölliset (ehkäisyn lopettamisen jälkeen) ja luulin niiden alkavan kolmesti kun tuli hiukan vuotoja, joten en sitten uskonut, että kyse voisi olla raskaudesta.
Nyt hiukan jännittääkin mitä vauvalle kuuluu, koska en kyllä viettänyt kovinkaan terveellistä elämäntapaa ennen plussaa.
Nimi merkki: kahdet pikkujoulut & muut kissanristiäiset takana...
 
Täällähän on näitä ketjuja joissa ovat mammat tienneet vasta rv20+ :D

Itsekin esikoisella oli juuri joku rv8+0 kun tein testin. En kirjoittele menkkoja ylös niin tuli vähän yllätyksenä. Tällä kertaa testasin jo kp 24/28 :)
 
Et ole ainoa. :) Silloin kun huomasin raskauden, Clear Bluen digitesti näytti yli rv 5:ttä, ja arvelin itse olevani rv 7-8. Ekassa ultrassa osoittautuikin, että olin silloin jo vähintään rv 10-11! Tällä hetkellä la olisi 3.6.-10, mutta lääkärin mukaan seuraavassa ultrassa (rakenneultra tammikuussa) la tarkentuu.

Laitoin väsymyksen ja huonon olon stressin, esikoisen uhmaiän ja toiselle paikkakunnalle muuttoon liittyvien juttujen piikkiin. Välillä kyllä vähän mietin, että olenko raskaana, mutta kun ammattilaisen verestä tekemä raskaustesti näytti silloin aivan raskauden alkuvaiheessa negaa (siis nyt tiedän, että olin jo silloin raskaana), niin luotin siihen.
Jonkin verran huolettaa, kun en saanut tarpeeksi aikaisessa vaiheessa vaihdettua lääkitystäni raskaudelle sopivaksi, ja otin vielä kolme rokotettakin aivan raskauden alkuvaiheessa! No, turha jossitella. Otetaan vaan päivä kerrallaan, ja toivotaan että kaikki menee hyvin! :)
 
No, täällä raskaus selvisi vasta, kun raskausviikkoja oli 13+2. Jatkuva pahoinvointi sai tekemään testin, mutta kieltämättä olisi ehkä sytyttänyt nopeammin, jos en olisi syönyt pillereitä ja saanut kuukautisia normaalisti. Hieman oli yllättävä plussa.

Ehdin sitten hakea ensijärkytyksessäni terveyskeskuksesta aborttilähetteen, ja lähettävä lääkäri veikkasi raskausviikoiksi yhdeksää. Kätilöopistolla ennen raskaudenkeskeytystä tehtävässä ultrassa selvisivät todelliset viikot, ja siinä pöydällä maatessani sitten päätin, että syntyköön tämä lapsi, kun selvisi jo ehkäisypilleristä ja aborttilähetteestäkin.

Ja joo, hieman huolestuttaa se, että koko ensimmäinen kolmannes meni melko huonolla ruoalla ja viiniäkin tuli silloin tällöin maisteltua, mutta myöhäistähän sitä enää on stressata.
 

Yhteistyössä