Pojalleni nousi kuume..

Ja siis 40 näyttää mittari ihan yhtäkkiä :( .. Mitä lie tämä on! :( :( Ei mitn merkkejä kuumeesta aamulla tai mistään kun aamulla päiväkotiin hänet vein :( . Mitäs kaikkea on nyt liikkeellä? Päiväkodissa sanoivat että aivokalvontulehdusta on nyt liikkeellä?? Enterovirusta sanoi terveysneuvonta, sanoi että lääkäriin sit jos ei kuume laske jne.. Eli seurannan alla on nyt poika :( Pieni hätä tuli.. Nyt poika on hieman pirteempi onneksi.
 
-
Mun 10 v pojalle nousi ihan yhtäkkiä yli 39 asteen kuume viime viikolla, illalla. Annoin kuumetta alentavaa että sai nukuttua yön yli. Ei kuulemma mihinkään sattunut, ei mitään muuta ollut kuin tuo kuume. Aamulla oli ihan ookoo, ei yhtään kuumetta eikä se myöskään palannut illemmalla. En tiedä mikä se oli.
 
Enterovirusta veikkailen minäkin. Sitä on ihan älyttömästi liikkeellä. Ja se aivokalvontulehdus mitä on nyt liikkeellä on tuon saman viruksen aiheuttama. Mitään lääkettähän siihen ei ole eikä sairaalahoitoakaan yleensä tarvita.
 
Täällä sama juttu. Muutama päivä sitten leikki ihan normaalisti ja yht´äkkiä väsähti ihan totaalisesti. Mittari pomppas 40 asteeseen :/

Sen pari päivää piti korkeaa kuumetta, ei mitään muita oireita. Sitten kuume laski..
Meillä lääkäri ehdotti enterovirusta myöskin.
 

Yhteistyössä