Pojan suussa jotain valkoista ja ihan vereslihalla sis. kuvan

Kuoriutuuko aftoista suun sisäpuolelta iho (vai miksi sitä sanotaan; posken sisäpuolelta) ? Kun se lähtee tuosta huulesta ja jatkuu ihan tonne nieluun asti molemmilta puolilta. Ei oo yksittäisiä kohtia kuin muutama, muuten on ihan vereslihalla molemmat puolet poskien sisäpuolelta...
 
Noku ei kuulema oo suu kipeä ollenkaan.. ja ihan normaalisti on syönyt ja juonut.. mutta itseä häiritsee, että mitä tuo on? ois pitäny ottaa toiselta puolelta kuva, kun on pahemman näkönen..
 
6xäiti
Minusta näyttää ainakin tuosta jälkimmäisestä kuvasta ihan selvästi siltä. että lapsi purrut poskeensa. Eikö siinä ole poskihampaan reiät näkyvissä? Ja toiselta puolelta on parantunut.
Meillä ainakin 4v puri hampaan puudutuksen yhteydessä poskensa "jauhelihaksi" ja näytti tuolta ja sitten meni valkoiseksi kun alkoi parantumaan. Ja sanoi, ettei ole kipeä, vaikka puri sen tosi pahannäköiseksi, että hammaslääkärikin kauhistui. Ehti saman tien haukkaamaan, ettei tajuttukaan.
 
En tiiä onko sitten purrut molemmat puolet tässä viikon aikana noin pahaksi. Sanoo kyllä ettei oo purru... mut uskoako sit 5 v. lasta.. Ikinä ennen ei oo ollu suussa mitään ja kuitenkin joka päivä sitä katon esim. hampaiden pesun aikana.
 
"vieras"
Meidän lapsella oli joskus muutamia vuosia sitten herpes suussa, oli vähän tuon näköistä. Luultiin eka, että aftoja, mutta oli niin järjettömän kipeä, että kysyin tutullta hammaslääkäriltä ja sanoi, että olis herpes. Sai siihen jotain lääkettä, joka helpotti tuskaa!
 
"miemie"
Jälkimmäinen kuva näyttää tosiaan siltä että olis purrut poskeensa. Jos sanoo ettei ole, niin tehnyt sen ehkä unissaan. Tai sit ei vaan muista/tiedä että miltä se tuntuu...

Jos suu ei ole kipeä, niin silloin ei syytä paniikkiin. Mä puren aikuisena usein huuleeni, ja poskiini ja jäljet näyttää juurikin tuolta.
 

Yhteistyössä