Oisko kellään reseptiä hyvään poronkäristykseen?? Ostin lihaa, mut miten kannattais laittaa? Toisissa on niin et ruskistetaan ja haudutetaan 30 min. ja sit on ohje et haudutetaan 3-4 tuntia. Kumpi parempi?
-kiitos
Sulata rasva pannussa. Lisää kuumalle pannulle jäinen tai osittain sulanut poronkäristysliha.Paista lihaa pannulla sekoittaen kunnes se on väriltään harmaata. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja hetken haudutuksen jälkeen vesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla noin 1/2 tuntia, kunnes liha on pehmeää. Tarjoa perunamuusin ja punajuurisalaatin kanssa. TOSI Hyvää!
Poronkäristystä, VOITA, sipulia, suolaa maun mukaan ja TILKKA vettä.Ruskista käristys voisssa pannulla ja lisää sipuli ja vesi.Anna hautua sen aikaa kun teet pottumuusin.Tarjoile pottumuusin ja puolukkahillon kera.
B) Eräs tunnettu ravintoloitsija, kertoi siinä avotulenreunalla, jotta käristyksen hyvän maun salaisuus piilee aina "viimeistely" kermalla. -Ja tämä on totta! Nautinnollisia hetkiä perheellesi!
T:Utelias