potalle opettelu vaipat?

mimosa harmaana
Tarkoitatko pampersin vaiko pestäviä harkkahousuja? Minusta on ihan humpuukia tehdä kertakäyttöisiä potalleopettuluvaippoja :LOL: Meillä on merirosvo harkkarit mylläreiltä http://www.myllymuksut.com/product_catalog.php?c=28 .
 
eva
Meillä ei ole kesto-harkkahousuista ollut erityistä hyötyä potalle opettelun kannalta, mutta muuten ne ovat osoittautuneet ihan hyviksi. Meillä on Ipanat-harkkahousuja (http://www.ipanat.fi/) sekä Napa-kettuja, joihin tilasin erikseen taskun johon voi työntää lisäimua (http://www.napa-kettu.fi/). Neiti tekee niin isoja pissoja, ettei mitkään harkkarit sellaisenaan pidä niitä sisällään (siksi siis meillä tarvittiin tasku lisäimulle), teippivaippoja on vaikea enää käyttää, eikä tee mieli kuluttaa omaisuuksia kertakäyttöisiin housuvaippoihin.

Kestohousuvaippojen hyvä puoli on se, että ne ovat oikeasti niin tukevia, että lapsi voi itse niitä riisua ja pukea (pepun yli vetämisessä pitää tosin auttaa), ja on niitä käytetty ahkerasti nukellakin. Meillä kestot ovat olleet myös kertakäyttöisiä ihoystävällisempiä, vaikkei tyttö aina maltakaan antaa vaihtaa märkää heti pois.

Potalle on meillä nyt opeteltu niin, että kotona vilistetään peppu paljaana, ja kun neiti tulee vaatimaan vaippaa, hänet istutetaan potalle - tosin usein vaipan kanssa. Tässäkin mielessä kestot ovat tuntuneet hyvältä hankinnalta, olisi aika turhauttavaa tuhlata kertiksiä potalla... :D
 
Huomasin vaan tuossa harkkahousuja etsiessäni, että on aika suuria eroja toimituskuluissa.
Myllymuksuissa yksien pikkarien toimitus 7,50e!! Kyllä tulee pöksyille hintaa.. Pikku-Eero nimisestä paikasta sitten sai ilman toimituskuja hintaan 15,90.
 

Yhteistyössä