potta kirpparilta ?

  • Viestiketjun aloittaja kyselykausi
  • Ensimmäinen viesti
Risain
Uutena on ostettu, mutta voisin ostaa käytettynäkin. Joutuuhan käyttämään yleisten vessojen pottiakin. Käytetyt potat ym. voi ennen käyttöönottoa desinfioida. Ammeen ostaisin uutena vastasyntyneelle, jos vaikka joku on liottanut pyykkiä ammeessa (riippuen ammeen materiaalista kemikaaleja saatta imeytyä).
 
vieras
Uutena, ovat sen verran halpoja. Kalliit eivät ole yhtään parempia kuin halvat. Voisin ostaa käytetynkin, saahan ne desinfioitua apteekin aineilla edullisesti. Yhteisiä pottiahan käytetään kerhoissakin, ja monissa hoitopaikoissakin potalle menee kuka milloinkin.
 
vieras
En ehkä ammetta kirpparilta ostaisi, tiedä mitä verkkoja siinä on säilytelty. Muuten kyllä oon kierrätyksen kannattaja ja esim. potan kun desinfioi, niin kyllä sitä voi käyttää. Käytetäänhän niitä lainapottia muutenkin vähän siellä sun täällä (esim. kyläpaikat, huoltoasemat, päiväkodit...).
 
Meillä kaikki käytettynä.
Kirppareilta sekä siskon perheestä.
Ja en mä nyt mitenkään erikoisemmin niitä ole desinfioinut, kunnon pesut kuumalla vedellä ja pesuaineella vaan
B)
Erittäin onnellisia oltiin muotoillusta ammeesta jaloilla +tulpalla, ihan paras vauvatarvikehankinta, kiva isukki myi lastentarvikekirpparilla.
 

Yhteistyössä