Professori: Älykkyyserot selittävät Suomen ja Afrikan eron

  • Viestiketjun aloittaja Suomi eka Afrikka vika
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Älykkyydestä huolimatta olemme vain ihmisiä.
Se ei siltikään tarkoita sitä, ettäkö alkuperäiskansojen ihmiset olisivat välttämättä älykkäämpiä, kuin me länsimaalaiset. Se, että heillä ei ole kulutusyhteiskuntaa ei kerro siitä, miten he toimisivat, jos heillä sellainen olisi.
No ei heidän tarvitse kytätä vesijohtoja jäätymiseltä yms - aina selviää yön yli, kun päivä on kumminkin lämmin. Mutta tätä kai ihmettelee, jos sattuivat näkemään uutisia syksyllä?
 
vierailija
Siirtomaavallan aikaisista asioista en tiedä paljonkaan, mutta luultavasti olisi ihan toisin, jos maanomistusolot olisivat erilaiset? Nythän monissa maissa (Vietnamista tuli vasta ohjelma) täytyy kasvattaa vain sitä huonolaatuista kahvia, mistä tehdään pikakahvia maailmalle. Viljeliät eivät voi edes riisejään kasvattaa perheelleen, kun aika menee kahvipensaissa. Maanomistaja kyllä asui paremmassa talossa kuin muut, mutta vesiolosuhteet siellä on tietysti ihan erit. Ruokaa ei siis kasvata kukaan.

Nykyään meillä ei mikään kannusta edes rehua kasvattamaan omille eläimille, vaikka ohra ja ruis kasvaisivat ainakin napapiirille saakka todella hyvin! Tuossa on iso ongelma - tai no eihän sitä ongelmana haluta nähdä...:

http://www.migri.fi/medialle/tiedotteet/lehdistotiedotteet/lehdistotiedotteet/1/0/vastaanottokeskusten_terveyspalvelut_ostetaan_terveystalolta_ja_aavalta_37867

Mielenkiintoista, sairastuuko tuo porukka meidän ruokinnalla..:ninja:
Aamun uutisia tässä jatkoon, olkaa hyvät!
 
vierailija
Onhan kurssin paikka, et oppii, mitä tarkoittaa viljapossu tai karjalanpaisti. Siinä onkin suuri ongelma, mutta ei ne halua sitä possua syödä, teki mitä teki!

Luuliko joku muualla, ettei sillä ole mitään väliä?
http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijoiden_selviytymiskurssi_opettaa_karjalanpaistissa_on_sianlihaa/8737920

Mut business on tuollaista. Mitä se proteiinihydrolysaatti tai dekstriini sitten ovat? Voiko niissä olla possua?
 
NONIINse
Siinä tuli tommosta notta niin.. Todella Rasistista!!!

http://mvlehti.net/2016/03/11/tiesitko-taman-somaleista/

Tiesitkö tämän somaleista?
Keskimääräinen somali luokitellaan Suomessa terveyskirjaston mukaan älyllisesti kehitysvammaiseksi.
11.03.2016 22:29, 97 lukukertaa

Älyllisessä kehitysvammaisuudessa henkilön yksilöllisesti tehdyissä älykkyystesteissä älykkyysosamäärä (ÄÖ) on noin 70 tai vähemmän. Pikkulapsilla arvio perustuu kliiniseen arvioon keskitasoa selvästi huonommasta älyllisestä suoriutumisesta, kirjoittaa Duodecimin Terveyskirjasto.

Keskimääräistä selvästi huonomman älyllisen suoriutumisen ohella lapsi tai aikuinen kärsii erilaisista sosiaalisista ongelmista, kuten sosiaalisessa viestinnässä, itsensä hoitamisessa, kotona asumisessa, koulussa, työssä tai harrastuksissa.


Keskimääräistä selvästi huonomman älyllisen suoriutumisen ohella henkiö kärsii erilaisista sosiaalisista ongelmista, kuten sosiaalisessa viestinnässä.

Älyllinen kehitysvammaisuus alkaa lapsuudessa tai nuoruudessa ennen aikuisikään tuloa.

Noin 1 % Suomen väestöstä kärsii eriasteisesta älyllisestä kehitysvammaisuudesta.

Älyllisessä kehitysvammaisuudessa erotetaan:

  • lievä älyllinen kehitysvammaisuus (ÄO alaraja 50–55, yläraja noin 70)
  • keskivaikea kehitysvammaisuus (ÄO:n alaraja 35–40, yläraja 50–55)
  • vaikea kehitysvammaisuus (ÄO:n alaraja 20–25, yläraja 35–40)
  • syvä älyllinen kehitysvammaisuus (ÄO alle 20–25).
Suomalaisten älykkyysosamäärä on tutkimusten mukaan keskimäärin 99.

Somaleilla älykkyysosamäärän keskiarvo on 68. Siis keskiarvo.

Keskimääräinen somali luokitellaan Suomessa terveyskirjaston mukaan älyllisesti lievästi kehitysvammaiseksi.



Käytännössä heikkolahjaisia (ÄO on pienempi kuin 60) on afrikkalaisperäisessä mustassa väestössä noin 20 prosenttia. Valkoisilla tätä tasoa esiintyy vajaalla 0.4 prosentilla.
 
vierailija
Afrikkalaisilla on vain pimeä aika tai valoisa aika. Meillä taas on aamu, päivä, ilta sekä yö.

Heillä on olemassa vain kuiva kausi tai sadekausi. Meillä taas on kevät, kesä, syksy sekä talvi. Onhan siinä sopeutumista. Heinäkuulla porukka hillasuolle sekä tunturiin, talvella pilkille ---olishan niitä muitakin systeemeitä, kuin tämä nykyinen? Nyt linnunpöntöt puihin:
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/854020/LuontoLiiton+kevatseuranta+kaynnistyy+tanaan
 
vierailija
Mitä alkuperäiskansoihin tulee. Toki voi kaunistella sitä maailmaa. Mutta niissäkin elää ihan samat kuoleman synnit kuin meillä. Kateus, ahneus jne. Toki omista pidetään huolta, mutta jos naapurikansalla jonkin on paremmin, se koetaan uhaksi jota pyritään torjumaan. Yleensä paljon bruttalimmin kuin meillä lännessä. Toki heimosodista uutisoidaan, mutta vain hyvin pienestä osasta... todellisuutta sieltä viidakosta ei tiedä kovinkaan moni. Miksi? Koska on vain normaalia tappaa omaa heimoa uhkaavat. On normaalia tuhota hekdän maansa, koska oman heimon etu ensi... on normaalia poltaa ruoka, koska oma etu...jne.

Luonnonkansojen toimet on aika romantisoituja. Toki, olisi meille länsimaisillekin parempi elää luontoa kunnioittaen. Toissaalta, me emme tapa naapuri kunnan asukkaita, tai tuhoa heidän kaivojaa eläinten jätöksillä jne jne. Että mikä sitten parempi...
Anteeksi etukäteen jos loukkaan sinua. Tunge suusi täyteen paskaa ja syö pääs, jos me emme olisi uhka heille, ei heillä olisi tarvetta puolustautua, he sentään kunnioittavat ja rakastavat toisiaan AIDOSTI. Mikä puuttuu melkein kaikilta muilta yhteiskunnilta, jos olet yhtään ajatellut niin maailmaa johtavat ihmiset ovat vallan himoisia paskiaisia jotka käyttävät yhteiskunnan ala-luokkaisia ihmisiä "polttoaineena". Ei, maailmaa johtavat ei ole presidentit tai poliitikot vaan bisnesmiehet, jos 3-vuotta sitten n. 1% omisti maailmasta yli 80% niin mitä mahtaa olla tilanne tähän päivään mennessä ? Sen olen pannut merkille että tuohon 1% kuuluvien henkilöiden yrityksiä on ostanut kokoajan lisää itselleen ja viime aikoina vauhti on kasvanut. Uskoa käytetään ihmistä vastaan ja on hyvin pitkän aikaa käytetty. (uskolla tarkoitan mitä tahansa uskoa, uskonnot, usko yhteiskuntaan yms.)
Kristinusko, levitettiin enimmäkseen pelkoa ja vääränlaista toivoa, ja kun ihmiset pelkäsivät niin he olivat pappien "huoria" ja tekivät kuin käskettiin siinä uskossa ja toivossa että vain jumala voi auttaa. Noita vainot, ristiretket, "väärien" uskontojen pyhien kirjoitusten -, muiden tietojen -, sekä kirkkojen -polttamiset oikeutettiin ihmisten mieliin kertomalla miten paljon jumala rakastaa, arvostaa häntä nyt enemmän tms. Ja siten myös saatiin heidät tekemään mitä tahansa. Sama on toistunut monissa eri muodoissa ja viimeisin on usko yhteiskuntaan, sitä käytetään niin vahvasti että sitä ei voi olla huomaamatta. Tällä kertaa vain saadaan ihmiset tappamaan itsensä ja taistelemaan muita kuin oikeita vihollisia vastaan. Aika helvetin ovelaa kyllä pakko myöntää. Oma-etu ja yhteinen etu on kaksi asiaa, he tavoittelevat yhteistä etua heille kaikille ja ovat jo saaneet sen, katso nyt muita maita, kuinka moni muu maa tavoittelee yhteistä etua edes omalle maalleen? Ei yksikään. (se että tavoittelet ja että saat muut uskomaan että tavoittelet ei ole sama asia) kuinka moni yksilö ajattelee vain itseään muissa maissa ? Oikein! Melkein kaikki ! Mitä ylemmäs noustaan auktoriteeteissä sitä enemmän ja vahvemmin itseään ajattelevia löytyy ja aina vähemmän heitä kiinnostavat muut kuin oma hyvinvointi. Miksi siis kysyä kumpi parempi ?

Viellä mielikuvani politiikasta :
Politiikkaan kouluttautumisen kurssit, kopioitu siitä miten he toimivat :
- paskan puhumisen jalo taito 1, 2
- manipuloinnin hyödyllinen taito 1, 2
- kuinka käyttää hyväksi muita 1, 2, 3
- tosiasioiden peittelyjen mestari 1
- vahingon ilon maksimoiminen
- kuinka juhlia kuin kuningas 1,2,3,4,5
 
vierailija
Anteeksi etukäteen jos loukkaan sinua. Tunge suusi täyteen paskaa ja syö pääs, jos me emme olisi uhka heille, ei heillä olisi tarvetta puolustautua, he sentään kunnioittavat ja rakastavat toisiaan AIDOSTI. Mikä puuttuu melkein kaikilta muilta yhteiskunnilta, jos olet yhtään ajatellut niin maailmaa johtavat ihmiset ovat vallan himoisia paskiaisia jotka käyttävät yhteiskunnan ala-luokkaisia ihmisiä "polttoaineena". Ei, maailmaa johtavat ei ole presidentit tai poliitikot vaan bisnesmiehet, jos 3-vuotta sitten n. 1% omisti maailmasta yli 80% niin mitä mahtaa olla tilanne tähän päivään mennessä ? Sen olen pannut merkille että tuohon 1% kuuluvien henkilöiden yrityksiä on ostanut kokoajan lisää itselleen ja viime aikoina vauhti on kasvanut. Uskoa käytetään ihmistä vastaan ja on hyvin pitkän aikaa käytetty. (uskolla tarkoitan mitä tahansa uskoa, uskonnot, usko yhteiskuntaan yms.)
Kristinusko, levitettiin enimmäkseen pelkoa ja vääränlaista toivoa, ja kun ihmiset pelkäsivät niin he olivat pappien "huoria" ja tekivät kuin käskettiin siinä uskossa ja toivossa että vain jumala voi auttaa. Noita vainot, ristiretket, "väärien" uskontojen pyhien kirjoitusten -, muiden tietojen -, sekä kirkkojen -polttamiset oikeutettiin ihmisten mieliin kertomalla miten paljon jumala rakastaa, arvostaa häntä nyt enemmän tms. Ja siten myös saatiin heidät tekemään mitä tahansa. Sama on toistunut monissa eri muodoissa ja viimeisin on usko yhteiskuntaan, sitä käytetään niin vahvasti että sitä ei voi olla huomaamatta. Tällä kertaa vain saadaan ihmiset tappamaan itsensä ja taistelemaan muita kuin oikeita vihollisia vastaan. Aika helvetin ovelaa kyllä pakko myöntää. Oma-etu ja yhteinen etu on kaksi asiaa, he tavoittelevat yhteistä etua heille kaikille ja ovat jo saaneet sen, katso nyt muita maita, kuinka moni muu maa tavoittelee yhteistä etua edes omalle maalleen? Ei yksikään. (se että tavoittelet ja että saat muut uskomaan että tavoittelet ei ole sama asia) kuinka moni yksilö ajattelee vain itseään muissa maissa ? Oikein! Melkein kaikki ! Mitä ylemmäs noustaan auktoriteeteissä sitä enemmän ja vahvemmin itseään ajattelevia löytyy ja aina vähemmän heitä kiinnostavat muut kuin oma hyvinvointi. Miksi siis kysyä kumpi parempi ?

Viellä mielikuvani politiikasta :
Politiikkaan kouluttautumisen kurssit, kopioitu siitä miten he toimivat :
- paskan puhumisen jalo taito 1, 2
- manipuloinnin hyödyllinen taito 1, 2
- kuinka käyttää hyväksi muita 1, 2, 3
- tosiasioiden peittelyjen mestari 1
- vahingon ilon maksimoiminen
- kuinka juhlia kuin kuningas 1,2,3,4,5
Kyllä niitä idiootteja riittää kuule tänäpäivänä ihan kaikkialla. Niin viidakosta betoniin kuin betoniviidakkoon.

Kyse on enemmänkin siitä, että paska kukoistaa näinä aikoina ja jokin senkin sadon tulee korjaamaan.
 
vierailija
Niinpä!
Mutta tässä ajassa on omat erikoisuutensa:

RAHASTA ei ole aikoihin ollut pulaa maailmassa.
Täälläkö tuo video oli... Mitähän tuo kotka oikein ajattelee? Ihan selvästi se ajattelee koko ajan, näethän. Miten se jarruttaa? Onko se edes kotka? Periaatteessa aavikolla---?

Luepa muuan artikkeli vuodelta 2011: - siis 5 vuotta sitten, juhannuksena. On hyvä kelata vähän taaksepäin ajassa joskus, että voisi ymmärtää tämän päivän turinoita. Itse en sitä lukenut silloin.
 
vierailija
Inhottava rasistinen äärioikeistojärjestö vorld health organisation julkaisi valetutkimuksen A situation analysis of mental health in Somalia publication [pdf 2.04 MB] jonka mukaan somalialiset olisivat muka enemmän mielisairaita kuin muut. Emme voi suvaita rasismia! Älkää antako rahojanne tälläisille fascisti järjestöille. Boikotoikaa!
 
vierailija
nopeesti tää oli sen verta hauska juttu tai ei oikeestaan. Mut tällänen tilanne jos omistat esim mökin ja sulla nyt on siinä mehtää ja haluat leikata puuta ja tehdä niistä lankkuja nyky sääntöjen mukaan sun pitäisi ne kaadetut puut käydä viemässä sahalle josta saat ce merkinnän ja maksaa siitä lystistä että siihen helvetin lankkuun laitetaan kirjain ce. mikäänhän siinä puussa ei muutu mihkään ja noh tälläsiä lakeja hyväksytään sitten kun ollaan niin älykkäitä
Mut pyöröhirrestaätäytyy tietää oikea aika, milloin se mänty kaadetaan, että siitä tuSe tulee kestävää eikä halkele, Silloin täytyy luoda silmät ylös taivaaseen.
 
vierailija
Kiitos!
Se nimittäin on aivan ihmeellinen tarina, mut sen luin Tieteen kuvalehdestä. Ihan mullistava asia, mutta ei varmaan kannata tässä selittää monen sivun kuvia ym mitä siinä oli. Kirjastosta varmaan löytyy ne lehdet. Ostin viimeisen numeron silloin, kun sattumalta sen näin.
Hirvittävää hölmöilyä mun mielestä on se, että meillä ei opeteta edes sahan teroitusta kouluissa - tai sanokaa ihmeessä, olenko väärässä! - vaikka maa on harvoja paikkoja pallolla, missä tuota pöpelikköä kasvaa ihan ilman mitään lannotteita tai myrkkyjä!
Esimerkiksi leikkaava ja keräävä metsäkone tule hakemaan puita pois, ellei niitä risuja isojen puiden ympäriltä kerätä valmiiksi pois. Tuollainen on mahdollista vain holmölässä!
http://areena.yle.fi/1-3349795?autoplay=true
nosto
 
vierailija
Onhan tämä sellainen holhousyhteiskunta ollut ainakin niin kauan kuin itse muistan. Sentään muistan, mutta todellisuudessa muistamattomuus tuottaa paljon ja siksi ei juurikaan haluta edistää ihmisten muistia. Esimerkiksi alumiinia on lisäaineina lääkkeissäkin, vaikka sen on tiedetty aiheuttavan alzheimerin tautia! Ei niitä alumiinikattiloita turhaan hävitetty joskus 1970- luvulla! Sillloin tosin ei kukaan halunnut uskoa, minkälaista systeemiä meille on rakennettu - oikein ihmisen tekemä systeemi, isolla rahalla koostettu:
http://yle.fi/uutiset/kansainvaliset_sijoittajat_tahkoavat_rahaa_suomen_terveydenhoidossa/2291515
Illalla telkkarissa:
http://areena.yle.fi/1-3083111
 
vierailija
Niin, sellaista arvelin, mutta en tohdi sanoa, kun en ole varma asioista. Tästä dokumentista voi päätellä paljon myös: Darwin`s nightmere. Eihän siitä iloiseksi tule, mutta ne kalat tulee eurooppalaisten pöytiin: Niilinahventa. Vain ruodot jäävät paikallisille:cry:
"Darwinin painajainen
(Darwin's Nightmare)
Suomessakin syötävästä niilinahvenesta tuli Afrikassa Victoriajärven painajainen. Dokumenttielokuva kehitysyhteistyön vääristymistä, aseiden salakuljetuksesta ja afrikkalaisesta todellisuudesta.
O: Hubert Sauper T: Mille et Une Productions, Ranska 2004"
Näkyy arenalla
 
vierailija
Inhottava rasistinen äärioikeistojärjestö vorld health organisation julkaisi valetutkimuksen A situation analysis of mental health in Somalia publication [pdf 2.04 MB] jonka mukaan somalialiset olisivat muka enemmän mielisairaita kuin muut. Emme voi suvaita rasismia! Älkää antako rahojanne tälläisille fascisti järjestöille. Boikotoikaa!
Pellagraa on toki muuallakin
 
vierailija
Tämä asia on tunnettu ja tutkittu juttu, maat joissa ovat enemmistönä ja johtavissa asemissa ovat ja tulevat olemaan takapajuisia, siksihän ne päätyivät raakaaineen tuottajiksi alkujaankin. "Kivaa pitää olla ja naiset tehkööt työt".
 

Yhteistyössä