PS2 kysymyksiä ja mietintää pelikoneista

  • Viestiketjun aloittaja Zaron
  • Ensimmäinen viesti
Zaron
Olen tässä pähkäillyt pojille 4 ja 5,5 joululahjaa, ja mietitty on noita lasten kannettavia yms. Jotenkin kuitenkin epäilyttää, että onko ne kumminkin aika suppeita ja lyhytaikasia.. Viime viikkonen Hesarin juttu ei auttanu yhtään tätä pohdintaa.

Anttilan mainoksessa oli tarjous PS2 sesta, jonka mukana tulee joko singstar peli tai joku dinosaurus peli. Hintaa tällä on reilut puolet enemmän kuin Hot Wheels lasten läppärillä. Mä en oo hirvee hakkaamis ja räiskintäpelien ystävä. Lapsetkin meillä on vilkkaita jo luonnostaan, joten tollasta ns. lietsomista ei meillä tarvita. Koetin kattella löytyykö tuohon mitään opetuspelejä, mutten löytäny näin äkkiseltään. Onko kellään kokemusta millasia noi 3+ pelit on luonteeltaan? Ja Millanen tuo PS2 on? miten eroaa PS3? voiko pelejä käyttää "ristiin" vai pitääkö olla just 2 pelit? Onko nuo ohjaimet aina langallisia vai onko niitä langattomia? millanen tuo Buzzler(?) on? Kaikki muukin info on tervetullutta!!

Käyn nyt hakemassa lapset tarhasta ja palaan sitten koneelle.

(en nyt oo kirjautunu, mutta yvtä voi myös laittaa)
 
vieras
ps 2 lla voi pelata myös ps 1 pelejä muttei ps 3 pelejä.
meillä tuonikäisinä on ollut suosiossa spyro,crash bandicoot,hugo,rayman,sly racoon ja monet disneyn pelit.mm aku ankka,lilo & stich jne.
lasten tasohyppelypelejä joissa ei räiskintää ja väkivaltaa.
ohjaimia on langattomana myös ps 2 lle.on vähän kalliimpia kuin langalliset
 
Alkuperäinen kirjoittaja zaron:
Ok. Onko nuo pelit tosiaan 50E luokkaa? Mikä virka on noilla muistikorteilla, joita noihin saa ostaa?
Kyllä kakkoselle saa pelejä paljon halvemmallakin, paljon on pelejä 19,90 ja halvemmallakin. Ilman muistikorttia joutuu kaikki pelit aloittamaan aina alusta, ei siis pysty tallentamaan, jos ei ole muistikorttia.
 
ok. kiitos tiedoista, meillä ei edes kotona ole koskaan ollut tuollasta pelikonetta niin en mistään mitään ymmärrä. :) nyt pitäs saada vielä miehen pää käännettyä, niin että ymmärtäs että nuo ei ole "ihan kamalia" vehkeitä
 

Yhteistyössä