Puerto rico, Grand canaria

  • Viestiketjun aloittaja matti
  • Ensimmäinen viesti
matti
Hep.
Olemme lähdössä parin vkon kuluttua(17.12.05) Puerto Ricoon perhelomalle.
Jos olette käyneet ko. paikassa, niin kertoisitteko mitä kokoperheen nähtävyyksiä tms. alueen lähistöltä löytyy.
Tai jos olette majoittuneet Amadores nimisessä hotellissa
 
Bussilla pääsee Palmitos park - nimiseen puistoon, jossa on paljon eläimiä, jotain näytöksiäkin. Ainakin kun me kävimme, oli papukaijaesitys, jossa linnut ajoivat pienillä polkupyörillä yms hauskaa...
Puerto Rico on pieni, mutta aurinkoinen ja mukava paikka. Ostoksille voi lähteä vaikka Inglesiin, siellä ei taksitkaan älyttömiä maksa. Ricossa on pieni uimala jossain (en muista tarkkaa sijaintia) jossa ainakin oli lämmitetty vesi. Eli jos ei meressä tai hotellin altailla tarkene, niin siellä ainakin uskaltautuu polskimaan.
Varsinaisista nähtävyyksistä en tiedä, mahtaako siellä niitä kummemmin olla... Mutta ajan saa varmaan kulumaan! :)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.12.2005 klo 21:22 Varjolilja kirjoitti:
Ricossa on pieni uimala jossain (en muista tarkkaa sijaintia) jossa ainakin oli lämmitetty vesi. Eli jos ei meressä tai hotellin altailla tarkene, niin siellä ainakin uskaltautuu polskimaan.

Olin lasten kanssa keväällä siellä ja tosiaan siellä lähellä meren rantaa löytyy pieni uimala jossa lämmitetyt altaan monen kokoiselle uimarille ja aurinkotuolit ja varjot myös. Se tosin on maksullinen, mutta vesi on puhdasta ja pitävät paikat siistinä. Spar kauppa oli siinä ihan vieressä. se on kyllä vähän niin ku "piilossa" mutta mukava ja trvallinen paikka.

Puerto Ricossa on valtavasti portaita. Menit minne tahansa niin joko nouset tai laskeudut portaita jopa 500 porrasaskelmaa saattaa olla jostain hotellilta alas merelle. Kunto ainakin siellä kasvaa jos kävellen liikkuu.

Siellä on kyllä lapsille kaikenlaista "härveliä" ja isot trampoliinit yhdessä " mintussa" nekin maksulliset joten rahaa saa palamaan ihan mukavasti:))

hyvää lomaa!
 
Puerto Ricossa ei taida olla paljon nahtavyyksia. Kannattaa vuokrata auto ja kayda esim.Puerto de Moganissa, ostoksilla Las Palmasissa tai vuoriston asuttuja luolia katsomassa. Lasten mieleen on varmaankin Palmitos Park, Banana Ranch ja Sioux-city.
 

Yhteistyössä