Puinen potkupyörä

  • Viestiketjun aloittaja Löytyykö Suomesta
  • Ensimmäinen viesti
Löytyykö Suomesta
Tarvitsisin apuanne. Näin työmatkalla Saksassa noin 2v tytön ajelevan puisella "potkupyörällä", jossa hän istui ja potkutteli eteenpäin. Pyörä oli hieno ja tyttö näytti nauttivan cruisailusta. Löytyyköhän näitä Suomesta ?
 
Löytyykö Suomesta
Hei, kyllä niitä löytyy. Ostimme juuri sellaisen täältä Helsingistä, jossa niitä puupyöriä on näkynyt jo viime syksystä alkaen. Myyvät niitä suoramyyntinä osoitteessa www.puupyora.fi ja kauppiaiden puhelinnumero on 045 651 0628. Oli muuten loistava palvelu: kotiin toimitus, toimitusaika 1 vrk, kokoaminen kuului hintaan ja roskatkin veivät pois mukanaan ! Liisa (2,5v.) tykkää kovin ja pääsemme jo yhdessä pikku kävelyretkille puistoon. Suosittelen.
 
myös tutustunut
Meillä myös likeabike potkupyörä ! Ostimme sen Pikkukengurusta Annankadulta, Helsingistä. Poikamme (3v.) oppi potkuttelun alkeet hyvin nopeasti. Netistä olisi kyllä tainnut pyörän saada halvemmalla... Ei haittaa, kun tämä pyörää säilyy muistona "ikuisesti".
 
meillä netistä
Joo, me ostimme potkupyörän tuolta aiemmin mainitulta puupyora.fi sivulta, maksoi 163 Eur. Upea peli. Poikamme nauttii ja kurvailee mielellään. Ei tahdo enää vaunukyyti kelvata :)
 
Nostan nyt näitä potkupyöriin liittyviä keskusteluaiheita. Eli onko kenelläkään kokemuksia PUKY potkupyöristä. Saksalainen merkki ja monet potkupyörän ostaneet ovat juurikin tilanneet tai ostaneet Saksasta.
Suomessakin on www.pukysuomi.fi. Kaipaisin vain kokemuksia ennenkö tilaan.
 
Me ostettiin viime kesänä 3 vuotiaalle pojalle potkupyörä Stokkalta. Maksoi vähän päälle 100 euroa ja oli hyvin suosittu menopeli koko kesän ajan myöhälle syksyyn. Oli hyvää treeniä varsinaista polkupyöräilyä varten. Tänä keväänä ennen kuin poika ehti täyttää 4-vuotta, otettiin polkupyörä käyttöön ja muutaman päivän päästä sujui polkeminen ilman apupyöriä :) Potkupyöräily kehittää ainakin tasapainoa ja säästää vanhemman hermoja pyöräilyn aloittamisessa ilman apupyöriä! Onhan se mainiota liikuntaakin kasvavalle lapselle.
 
sau
Potkupyörä noin yleisesti ottaen erittäin suositeltava hankinta, kun jää se apparivaihe kokonaan pois. (Ei kait niissä appareissa muuten mitään, mutta onhan niillä aika kankeaa veivata eteenpäin ja ei ne nyt varsinaisesti polkupyörällä ajamiseen opeta muuta kuin ehkä polkemisen kannalta).

Meillä on/on ollut perheessä käytössä Pukylta kaksi eri kokoista potkupyörää ja kaksi erikokoista potkulautaa ja ovat kyllä suosikkeja. Keveitä ja kestäviä ja ennenkaikkea mukavia käyttää. Potkupyöriä tuossa jo kehuinkin, mutta myös potkulaudat ovat huippuja: isot ilmakumipyörät mahdollistavat pitkänkin matkanteon. Yhdellä potkaisulla pääsee pitkälle, eikä tarvitse koko ajan vispata jalkaa. Isomman potkulaudan saa jopa lyhyehkön aikuisen säädöille, joten olen itsekin potkutellut mielelläni.

Omat vempeleet ollaan ostettu Saksanreissuilta.

 

Yhteistyössä