Puklailusta

Onko muilla sama "ongelma"-Meidän neiti puklaa puuron välillä pois just kun ollaa saatu kaikki syötyä. Syö hyvällä ruokahalulla, avaa suun kun antaa puuroa. Nyt ollaan yritetty antaa tosi rauhallisesti josko siitä johtuis että annetaan liian vauhdilla mut aina ei sekään toimi. Missä vika?
 
Aku
Meidän tytöllä on kans oksennus välillä tosi herkässä.Mä oon tullu siihen tulokseen että neiti vaan yksinkertasesti syö itsensä liian täyteen ja sitten tulee korkojen kans ylös :kieh: ja tätä ilmenee muidenkin ruokien kun kun vaan puuron kanssa.
 
Meillä puklailu loppui lähes kokonaan kun vaihdettiin Tuttelista NANniin. Nykyään puklaa vain jos liian nopeesti syömisen jälkeen laittaa lattialle ja mahalleen. Tuttelista puklas paaaaljon vaikka vaan olis ollut sylissä. :)
 
Meillä oksennetaan / puklataan herkästi ja paljon. Siinä määrin tulee tavaraa ettei painokaan enää oo noussu. Terkan mielestä on ok :eek: , me vanhemmat oltiin eri mieltä. Yksityiselle lääkärille mentiin ja saatiin tutkimuksien kautta lääkettä
 

Yhteistyössä