pullo vai tutti ensin pois?

  • Viestiketjun aloittaja stara
  • Ensimmäinen viesti
Penninhyrrä
Täällä jäi ensin pullo pois.Nokkamukiin opetettiin jo aika aikaisin ja yöpullo jätettiin pois n. vuoden ikäisenä.Siitä lähtien tarjottiin yöllä maitoa/vettä nokkamukista.Tutti on vielä käytössä, mutta vain unituttina.
 
myy
meillä tyttö oli noin vuos ja kuukaus...?jätettiin tutti ja tuttipullo pois kertaheitolla.tuttia ei edes osannu kaivata ja tuttipullon ois halunnu sillon kun menee päiväunille vaunuun nukkumaan,ni sillon ois hakunnu siihen "nukahtaa"ihmeen hyvin meni oisin kuvitellu et on vaikeempi.tsemppiä vaan kyllä ne siihen tottuu.
 
meillä pullo jätettiin pois 1v3kk iässä, saivat maitoa pullosta kerran päivässä, yöllä eivät maitoa/muutakaan ole saaneet 2kk iästä lähtien!
päivä-tutti jätettiin huutojen kanssa pois n.1v8kk iässä, ja edelleen saavat yöksi tutin jos haluavat nyt 2v2kk :whistle:
ennen 3v:tä sit kokonaan oraville :D
 
Nyt tulee varmaan sapiskaa, mutta mä oon miettinyt että meillä toimittais näin:

Ikäero lasten välillä on pieni, vanhempi 1 v 3 kk ja nuorempi 2 kk. Aiomme vierottaa molemmat pullosta ja tutista yhtä aikaa. Eli varmaankin sitten kun tuo nuorempi on lähempänä vuoden ikää... Esikoinenhan on toki silloin jo "iso tyttö", mutta olkoon... Kun ei oo tuttia eikä pulloa kummallakaan, niin se saattaa sitten olla helpompaa.
 

Yhteistyössä