Puolukka survos

mie
Minulla on tämmöinen äidiltäni saama ohje ja tästä tykätään meillä kovasti.
omena-puolukkahillo

5 dl puolukoita
5 dl omenia (kuutioina)
0,5 dl vettä
nuo kattilaan ja keitä 10 min. Lisää sokeria n. 2,25dl ja keitä 10 min.
 
yksi
Puolukka muuten kannattaa survoa perinteisellä perunanuijalla, jos aikoo säilyttää sen pakastamatta. Sauvasekoittimella tai vastaavalla laitteella tulee ilmaan joukkoon, eikä se säily.
 
HentunLiisa
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.09.2004 klo 21:03 yksi kirjoitti:
Puolukka muuten kannattaa survoa perinteisellä perunanuijalla, jos aikoo säilyttää sen pakastamatta. Sauvasekoittimella tai vastaavalla laitteella tulee ilmaan joukkoon, eikä se säily.
ja kun suojaa sosenuijan pakastepussilla niin ei värjäydy ja on helppo pestä ;)
 

Yhteistyössä