Puolukka survos

Viestiketju alueella 'Ruokavinkit' , aloittaja SmileX, 16.09.2004.

  1. SmileX

    SmileX Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    25.05.2004
    Viestejä:
    1 600
    Saadut tykkäykset:
    0
    ihanko sellaisenaan survotte ja säilötte vai laitatteko siihen sokeria tms mukaan??

    Jos tästä menisi muutaman kipollisen puolukkaa käsin poimimaanja tekisi pikkasen puolukkahilloa talveksi.
     
    #1
  2. Telle

    Telle Uusi jäsen

    Rekisteröitynyt:
    31.05.2004
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä yleensä keitän hillosokerilla hilloks. Anoppi taas puolestaan vaan survoo ja laittaa sokeria joukkoon.
     
    #2
  3. mä keitän kans hillosokerilla tai sitten jos on vähän puolikypsiä joukossa niin tavallisella sokerillakin tulee hyytelöä.
     
    #3
  4. mie

    mie Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    13.06.2004
    Viestejä:
    1 955
    Saadut tykkäykset:
    1
    Minulla on tämmöinen äidiltäni saama ohje ja tästä tykätään meillä kovasti.
    omena-puolukkahillo

    5 dl puolukoita
    5 dl omenia (kuutioina)
    0,5 dl vettä
    nuo kattilaan ja keitä 10 min. Lisää sokeria n. 2,25dl ja keitä 10 min.
     
    #4
  5. yksi

    yksi Vieras

    Puolukka muuten kannattaa survoa perinteisellä perunanuijalla, jos aikoo säilyttää sen pakastamatta. Sauvasekoittimella tai vastaavalla laitteella tulee ilmaan joukkoon, eikä se säily.
     
    #5
  6. HentunLiisa

    HentunLiisa Vieras

    \
    ja kun suojaa sosenuijan pakastepussilla niin ei värjäydy ja on helppo pestä ;)
     
    #6

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti