puolukka

  • Viestiketjun aloittaja marjastaja
  • Ensimmäinen viesti
marjastaja
Itsetehty puolukkahillo.. kuin kauan se säilyy ja voikohan sitä pakastaa.... Mitäs te luulette?
Ja entäs mihin vois käyttää puolukoita joiden seassa on aika paljon raakoja? Mulla pakkasessa sellaisia ja miettinyt voiko niitä käyttää piirakkaan , survokseen...
 
pikkusen raaoista puolukoista saa hyvän puolukka hyytelön, ku siinä on itessäänjo se hyydyttävä aina, mutta mie en osaa tehä sitä elikkäs olisko kellään tietoa miten se tehään..
Tiän sen vain et puolukat keitetään, ja sokeria, mut missä suhteessa?
 
hi-5
5 litraa puoliraakoja puolukoita
1/2 litraa vettä
1,5 kg sokeria

Keitetään 15 minuuttia. Kannattaa pitää silmällä koko ajan, koska kuohahtaa hyvin helposti yli. Sitten vain puhtaisiin purkkeihin ja jääkaappiin/kellariin tai jos siellä ei ole tilaa, niin voi myös pakastaa. Säilyy jääkaapissakin ikuisuuden, ollaan syöty melkein pari vuotta vanhaa hilloa ja hyvää oli :p Kiehumisen aikana tulleen vaahdon voi kuoria pois.
 

Yhteistyössä