Puuhamaa-kokemuksia!?!

Tänä kesänä vissiin suuntaamme Puuhamaahan ja en oikein tiedä paikasta mitään. Niiden omat sivutkin oli tosi surkeat.. Eli kertokaas hyvät ja huonot puolet? Ruoka hyvää/huonoa? Kallista? Kannattaako ottaa omat eväät? Kuinka pienet uskaltaa laskea vesiliukumäkeä? Pääseekö kuin uimaan? ym..
 
Kannattaa ottaa omat eväät. :wave: Siellä on grillejä missä voi paistaa esim. makkaraa. Meillä oli kylmälaukussa eväät mukana.

Vesiliukumäistä laskeminen riippuu ihan lapsista.. Meidän tytöt on hurjia vesipetoja, laskevat mäestä kuin mäestä.

Ainut miinuspuoli, kun se vesi on AIKAS kylmää, että täytyy olla MIELETÖN hellepäivä, että tarkenee uida kunnolla..
 
tiikku
Alkuperäinen kirjoittaja Jahvetti:
Siellä saa ruokaa aika edullisesti (seisovapöytäsysteemi, pari ruokavihtoehtoa), mutta kannattaa myös omat eväät varata mukaan...siellä on koko ajan älkä ja jano ;)
Ja siis grillit yms löytyy, joten helppoa on kokata vaikka mitä itse (ja mikrot jne)
 
vieras
Ehdottomasti kannattaa ottaa eväät, on monta grillipaikkaa joissa voi grillata ja syödä omia eväitä.
Meillä on aina viihdytty enemmän muualla kuin vesipuiston puolella, kuten joku jo mainitsikin vesi altaissa on todella kylmää ja jotenkin se vesipuiston puoli on muutenkin aika nuhruinen ja välillä suorastaan likainen.
Mutta tekemistä riittää kyllä koko päiväksi ihan kuivalla maallakin.
 
Puuhamaa on paras paikka! B)

Tosiaan se on iso etu, et sinne voi mennä niinkun retkelle, ottaa grillattavat mukaan, ja syödä siellä sitten. Ja varmasti löytyy tekemistä koko päiväksi! Ja kannattaa mennä aikalailla heti kun se aukee, muuten voi todellakin loppua aika kesken...
 
mii
Ruoka vaihtoehtoina siellä on ranskalaisia, muussia, nakkia, makkaraa, lihapullia, pizzaa, pihvejä (siis ihan sisäfilettä), onkohan grillikin vielä toiminnassa mistä hampurilaisia ja lihiksiä ja sit rax:n tapainen ruokapaikka ja tietysti sämpulöitä ja kahvileipiä.. Jos mahdollista niin kannattaa mennä kesäkuussa nättinä päivänä, kun heinäkuussa tuppaa olemaan aika monta muutakin ihmistä menossa sinne eli joutuu jonottamaan laitteisiin. hyvä paikka!
 
ja laittakaa päähän lippistä/hellehattua! :) on meinaan tosi avonainen alue- itse sain ekalla käyntikerralla päänsäryn mutta toisella jo tajusin suojata omaakin päätäni! :whistle: Kiva paikka on ja isompienkin lasten kanssa tekemistä riittää. Vesipuistossa vesi oli tosiaan todella jäistä! mutta saunakin toimi hyvin lämmittäjänä.
 
Meillä lapset oli ihan innoissaan siellä.
Omat eväät oli meilläkin mukana.
Touhua siellä riittää ja energiaa kuluu.Takapenkki oli hyvin hiljainen kun kotiin ajeltiin :D
Vesi oli kyllä tosiaan ihan jäätävän kylmää mutta onhan siinä se rantakin johon voi pulahtaa,jos ei avannosta tykkää :whistle:
 
TakapihanRouva
Liput siis oli meillä ainakin muksuilta 20e per nokka aikuisillakin tais olla sama.
Majoitus on omassa asuntoautossa tai asuntovaunussa todella lähellä jos sen jättää parkkipaikalle. Mutta muusta majoituksesta ei mulla ole tietoa. Hotellit on varmaan kanssa aika matkan päässä.
 

Yhteistyössä