PUUHAMAA vai SÄRKÄENNIEMI?

  • Viestiketjun aloittaja suositelkaa
  • Ensimmäinen viesti
jalmir harmaana
Mieluummin puuhamaa!

Edullisempi,enemmän puuhaa ja omat eväät mahdollisia.

Särkänniemi kallis,nostanut viime kesästä taas hintoja ja oliko siellä vielä niin,että 120 cm oli pituusraja ipanalaitteisiin,sen jälkeen otettava isojen ranneke,vaikkei niissä kieputtimissa välttis edes uskaltais mennä...

Ja Särkänniemessä ei ole omille eväille esim.grillausmahdollisuutta,kuten Puuhamaassa..

 
Näin tamperelaisena täytyy kyllä suositella Särkänniemeä... :snotty: Onhan siellä paljon muutakin kuin ne huvilaitteet, alue on iso ja tarjoaa paljon tekemistä Lasten eläintarhasta akvaarioon ja delfinaarioon, unohtamatta Näsinneulan maisemia. Kallishan tuo paikka on, mutta ei noita kahta mielestäni voi verrata toisiinsa. Sen verran monipuolisempi Särkänniemi on.
 
jalmir harmaana
Kas tässä Särkänniemen hinnat 2007:

Liput Särkänniemeen


Kesäkausi
30.4-30.4.07 \| 1.5-1.5.07 \| 5.5-6.5.07 \| 12.5-13.5.07 \| 17.5-12.8.07 \| 18.8-19.8.07 \| 25.8-26.8.07 \| 1.9-1.9.07 \|
Elämysavain 2900 ?

(yli 120cm) Elämysavaimen nettihinta 28 ?. Sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, Akvaarioon, Delfinaarioon, Lasten Eläintarhaan, Näsinneulan näkötorniin, Planetaarioon, Sara Hildénin taidemuseoon ja sallittuihin huvilaitteisiin (laitteissa on käyttäjien pituuteen perustuvia turvallisuusrajoja).
Ipana-avain 2200 ?

(alle 120cm) Ipana-avaimen nettihinta 21 ?. Sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, Akvaarioon, Delfinaarioon, Lasten Eläintarhaan, Näsinneulan näkötorniin, Planetaarioon, Sara Hildénin taidemuseoon ja sallittuihin huvilaitteisiin (laitteissa on käyttäjien pituuteen perustuvia turvallisuusrajoja). Ipana-avaimen hinta on alle 4-vuotiaille 16 ?.
Toisen Päivän Elämysavain 800 ?

(yli 120cm) Tuplasti elämyksiä Toisen Päivän Avaimella! Avaimen haltija voi lunastaa itselleen lipunmyynnistä Toisen Päivän Avaimen poistuessaan Elämyspuistosta. Toisen Päivän Avain on voimassa ensimmäistä huvittelupäivää seuraavana päivänä, eikä sitä voi ostaa jälkeenpäin.
Toisen Päivän Ipana-avain 500 ?

(alle 120cm) Tuplasti elämyksiä Toisen Päivän Avaimella! Avaimen haltija voi lunastaa itselleen lipunmyynnistä Toisen Päivän Avaimen poistuessaan Elämyspuistosta. Toisen Päivän Avain on voimassa ensimmäistä huvittelupäivää seuraavana päivänä, eikä sitä voi ostaa jälkeenpäin.
Aluelippu 600 ?

(4 vuotta täyttäneille) Sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, Sara Hildénin taidemuseoon, Lasten Eläintarhaan ja Näsinneulan näkötorniin. Aluelippu on myynnissä huvilaitteiden aukiolopäivinä.
Elämyslippu 500 ?

Kesäkaudella 30.4.-1.9. kertamaksu huvilaitteeseen tai vaihtoehtoisesti sisäänpääsy Akvaarioon, Planetaarioon tai Delfinaarioon. Huvilaitteiden ollessa avoinna Elämyspuiston sisäänpääsyä varten tarvitaan myös Aluelippu. Poikkeukset: Ma-pe 2.5.-16.5.2007 sekä 27.8.-31.8. voimassa talvikauden hinnat.
Ipanalippu 300 ?

Kertamaksu Ipana-huvilaitteeseen.


Elohuvit
13.8-17.8.07 \| 20.8-24.8.07 \|
Elohuvien Elämysavain 2100 ?

(yli 120 cm) Ma-pe 13.-24.8.2007. Sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin (14 huvilaitetta avoinna).
Elohuvien Ipana-avain 1600 ?

(yli 120 cm) Ma-pe 13.-24.8.2007. Sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin ja sallittuihin huvilaitteisiin (14 huvilaitetta avoinna). Elohuvien Ipana-avaimen hinta alle 4-vuotiaille on 10 ?.
Aluelippu 600 ?

(yli 4-vuotiaille) Sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, Sara Hildénin taidemuseoon, Lasten Eläintarhaan ja Näsinneulan näkötorniin. Aluelippu on myynnissä huvilaitteiden aukiolopäivinä.
Elämyslippu 500 ?

Kesäkaudella 30.4.-1.9. kertamaksu huvilaitteeseen tai vaihtoehtoisesti sisäänpääsy yhteen nähtävyyskohteeseen (Akvaarioon, Planetaarioon ja Delfinaarioon). Huvilaitteiden ollessa avoinna Elämyspuiston sisäänpääsyä varten tarvitaan myös Aluelippu.
Ipanalippu 300 ?

Kertmaksu Ipana-laitteeseen.


Talvikausi
1.1-29.4.07 \| 2.5-4.5.07 \| 7.5-11.5.07 \| 14.5-16.5.07 \| 27.8-31.8.07 \| 2.9-31.12.07 \|
Talviavain 1500 ?

Sisältää sisäänpääsyn kaikkiin talvikaudella avoinna oleviin kohteisiin.
Kohdelippu 600 ?

Akvaario / Planetaario / Delfinaario
Kohdelippu 500 ?

Näsinneula / Eläintarha
Kohdelippu Näyttelykohtaiset hinnat
Sara Hildénin Taidemuseo


. Alle 4-vuotiaat pääsevät Elämyspuistoon ja kohteisiin maksutta, huvilaitteet maksullisia.
. Yhteen laitteeseen Elämyslippu 5 ? tai Ipanalipppu 3 ?, riippuen laitteesta.
 
Näin tamperelaisena täytyy kyllä suositella Särkänniemeä... :snotty: Onhan siellä paljon muutakin kuin ne huvilaitteet, alue on iso ja tarjoaa paljon tekemistä Lasten eläintarhasta akvaarioon ja delfinaarioon sekä planetaarioon, unohtamatta Näsinneulan maisemia. Kallishan tuo paikka on, mutta ei noita kahta mielestäni voi verrata toisiinsa. Sen verran monipuolisempi Särkänniemi on.
 
Näin tamperelaisena täytyy kyllä suositella Särkänniemeä... :snotty: Onhan siellä paljon muutakin kuin ne huvilaitteet, alue on iso ja tarjoaa paljon tekemistä Lasten eläintarhasta akvaarioon ja delfinaarioon sekä planetaarioon, unohtamatta Näsinneulan maisemia. Kallishan tuo paikka on, mutta ei noita kahta mielestäni voi verrata toisiinsa. Sen verran monipuolisempi Särkänniemi on. Ja mitä olen kuullut, niin ei se Puuhamaakaan ihan halpa paikka ole.
 
jalmir harmaana
Mitä kettua nuo hinnat nuin muuttui,
kun kopioin Särkänniemen sivuilta..

Juu ei Särkkis ihan nuin kallis ole,
vaan ekan pitäis olla 29 euroa ja siitä voikin laskeskella,mitä nuo hinnat oikeesti ovat.

 
Novelle
Viime kesänä käytiin 9v ja 10v kans kummassakin ja tenavien mieleen oli enemmän puuhamaa. Siellä voi uida ja pitää hauskaa laitteissa mutta suuren miinuksen tämä äiti antaa ainakin puuhamaan ruualle! käytiin syömässä siellä noutopöydästä ja huonompaa ruokaa en ole eläissään saanut tenavatkaan ei syöneet.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.05.2007 klo 18:29 jalmir harmaana kirjoitti:
Mitä kettua nuo hinnat nuin muuttui,
kun kopioin Särkänniemen sivuilta..

Juu ei Särkkis ihan nuin kallis ole,
vaan ekan pitäis olla 29 euroa ja siitä voikin laskeskella,mitä nuo hinnat oikeesti ovat.
No olipas Särkkä sitten kallis paikka...ohhoh! ;) :D Mutta onkin sitten varmaan hintansa väärtti...! :kieh:
 
Puuhamaata minäkin kovasti suosittelen, joskin molemmat vaihtoehdot ihan mukavia.
Puuhamaassa saa "rellestää" ihan koko päivän (ja ehdottomasti kannattaa varata koko päivä) ja touhuun voi yhdistää ikäänkuin kaksi juttua - laitteet ja vesipuiston.
Taatusti saa rahoillensa vastinetta.

Ruokapuoli on myös hyvä; voi ttaa omat eväät ja grillailla siellä olevissa katoksissa tai mennä valmiiseen pöytään ravintolaan. Minä suosittelen myös sitä; on vähän niinkuin RAX tyylinen - saa syödä niin paljon kuin haluaa ja mitä haluaa. Meidän porukalle kyllä kelpasi jokaiselle! (5 hlöä)

Jokatapauksessa, PITÄKÄÄ HAUSKAA!!

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.05.2007 klo 18:24 jossu kirjoitti:
Minäkin kysyisin että minkä ikäisen kanssa kannattaa yleensä lähteä esim:puuhamaahan eli minkä ikäisille on suunnattu??
Meillä 4-vuotias ei uskaltanut mennä paljon mihinkään Puuhamaassa, mutta toki joku sen ikäinen uskaltaakin =)
Mun mielestä kyllä Puuhamaassa löytyy eniten tarjottavaa 5 vuodesta eteenpäin.
 

Yhteistyössä