puuroista

Heipsan! Annattekko taaperoillenne vielä vauvapuuroja( Bona,Semper...) vai oletteko jo siirtynyt "normaaleihin" puuroihin esim. hiutalepuurot, mannapuurot... vai onko niissä vauvapuuroissa joitakin vitaamiinilisäyksiä ja pitäiskö niitä antaa esim pari vuotiaaksi asti?
 
Meillä on siirrytty normaaliin puuroon tuossa vuoden paikkeilla,vitamiinijutuista en osaa sanoa mitään,en edes muista niitä pahemmin tutkineeni. :ashamed:
Se kun oli niin paljon kätevämpää keittää molemmille yhdessä annos,eikä lämmittää tytölle toista ja itselle toista.
 
Mä annan usein iltapuuroksi niitä yli 1-vuotiaille tarkoitettuja jauhepuuroja. Puuro ei ole meillä suosikki ja jauhepuuro on sellanen, mikä yleensä takuuvarmasti menee alas. Yötä vasten on kiva, että on maha täynnä niin ei tarvi arvailla, johtuuko yöitkut nälästä. Vähän kalliitahan ne on, mutta maksan mielelläni siitä, että ruokailu sujuu. Ja niissä on kalsiumiakin, kun tuo maidon menekki on vähän huonoa meillä.
 
Mamukka
Poju on "jo" 2 ja risat, mutta joskus ostan niitä pahvitölkkiin pakattuja puuroja.
Ihan vain vaihtelun vuoksi. Niissähän on aprikoosia, vadelmaa..ym. Reissuilla ovat myös käteviä -ja lapsi tykkää.
Kalliiksihan ne tulee jos usein ostaa. Yhden hinnalla saa jo paketin kaurahiutaleita. Mut meillä syödään sekä aamu-, että iltapuuro joten haluan tarjota erilaisia puurohetkiä.
 
Meillä on noin kuukauden päivät syöty illalla mikrossa tehtynä nallen neljänviljan puuroa ja poika 1v1kk tykkää kovasti. Vaikka mikään muu ruoka ei kelpaisi(kun hampaita oli tulossa) niin puuro kyllä uppoaa. Meillä myös ostetaan matkoille niitä pieniä puuropakkauksia, mutta muuten niitä ei enään käytetä. en myöskään tiedä niistä vitamiineista, mutta eiköhän noi puurohiutaleet jotain kanssa sisällä :)
 
puurosuu
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.01.2006 klo 12:59 ZaraZ kirjoitti:
Meillä ei ole syöty kuin 3 kertaa niitä valmispuuroja (matkoilla)... Alusta asti totuteltiin tavalliseen puuroon ja hyvin on maistunu
Sama täällä.
Kaurapuuron voi hauduttaa niin on pehmeämpää syödä, jos on semmonen samettikurkku, riisihiutalepuuron (nallen 3 min) tein veteen ja ihan hyvää tuli já teen yhä edelleenkin veteen, koska ei tykkää maitopohjaisista puuroista. Vähän tylsän makuista se on, joten sekaan hedelmämössöä.
 
Kaukomaija harmaana
Meillä typy 1v2kk syö kotitekoita kaura ja ruispuuroa ja riisipuuroa. Kaupan valmis jauhepuuroj toisinaan. Yritän välttää valmis puurojauheita...monissa hulluna sokeria, jopa 28% :whistle: Oishan ne muuten kätsiä....vaikka purkissa lukee ettei sokeria lisätty niin hiukka epäilen ;)
 
Miskan äiskä
Meillä ei olla ikinä syöty mitään vauvapuuroja eikä varmaan tulla syömäänkään. Ne on ihan turhaa rahastusta ja tavalliset puurohiutaleet käy ihan hyvin alusta asti. Poika syö aamulla vaihdellen eri puuroja, mutta illalla syö viilin kun iltapuuro alko 1v:n korvilla tökiä, pojalla ikää nyt 1v5kk.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.01.2006 klo 18:39 Miskan äiskä kirjoitti:
Meillä ei olla ikinä syöty mitään vauvapuuroja eikä varmaan tulla syömäänkään. Ne on ihan turhaa rahastusta ja tavalliset puurohiutaleet käy ihan hyvin alusta asti. Poika syö aamulla vaihdellen eri puuroja, mutta illalla syö viilin kun iltapuuro alko 1v:n korvilla tökiä, pojalla ikää nyt 1v5kk.
Tavallisia hiutalepuuroja mäkin olen alusta asti antanut, mutta sitten ne lakkas kelpaamasta. Tökkii, tökkii.. vaikka laittais hedelmäsosetta sekaan.
Noita tetrapuurojakin olen käyttänyt, mutta niin että sekoitan n. 1/3 purkin tavalliseen hiutalepuuroon. Silleen putoo ja tulee halvemmaks kuin jos koko tetran antais kerralla.
 
miks pitäs käyttää valmis puuroja??

Meillä alotettiin Nallen keitä 1 min puurolla ja siitä sitten vilja kerrallaan niintä 3 min puuroja.

Tetra puuroja olen käyttäny jos en ole muistanu tehä puuroo valmiiks, lämmin/kuuma ku ei kelpaa...Jauhopuuroja ei ole harkittukkaan.

Mutta kukin tavallaan.
 

Yhteistyössä