Quinny Freestyle 3XL

  • Viestiketjun aloittaja kara
  • Ensimmäinen viesti
Oikein hyvät rattaat. Näppärät, kevyet, kivannäköiset. Kohtalaiset koota ja kasata. Käsijarrusta plussaa, auttaa jyrkissä alamäissä ja erityisesti liukkailla keleillä.
Miinusta se, että työntötankoon ei voi laittaa mitään painavaa kassia tms. roikkumaan, sillä saattaa keikata... Tavarakori on myös aika pieni.
 
En voi kuin kehua näitä rattaita! Kevyet ja ketterät. Helppo kulkea kaupoissa ja myös lenkillä. Etupyörä kääntyy ympäri ja tarvittaessa sen saa lukittua. Heijastimia sais olla enemmän. Työntöaisan saa hyvinkin matalle jos kuskina toimii pienikokoinen henkilö. :) Loistopakkaus!!
 
meillä on nyt nuo Quinnyt ja olemme ihmetelleet miehen kanssa tuon kuomun käyttöä. Tuo miedän kuomu nimittäin antaa hieman periksi ja meinaa vähän valua alaspäin :| mietitiin että onkohan tuossa jokin kikka esim. kuomun lukitus systeemi ku tuo "raksuu" aika inhottavasti ku laskee/nostaa kuomua... olisimme kiitollisia jos joku meitä voisi vähän neuvoa :flower:
 
Pitää vain uskaltaa vetää kaarta tarpeeksi eli seisot vaunujen jalkopäässä ja vedät itseesi päin niin kauan että naksahtaa. Tuota raksumista mekin ihmeteltiin, mutta kai se niin vain menee. Toistaiseksi se onkin ainut miinus mitä ollaan huomattu.
 

Yhteistyössä