Räpeltääkö taaperoikäisenne poikanne pippeliään?

  • Viestiketjun aloittaja äiti ja poika 1v4kk
  • Ensimmäinen viesti
äiti ja poika 1v4kk
Hei! Räpeltääkö teidän taaperoikäiset poikanne pippeliään? Meillä tätä on jatkunut jo pitkään ja poikaa selvästi kutittaa sieltä. (ikää 1v 4kk ) Aluksi luulin että vain tutustuu kroppaansa. Neuvolassa käskettiin vaan lisäämään ilmakylpyjä, suihkuttelua ja rasvausta mutta ei ole auttanut. Sanoivat että saattaa olla ahdas esinahka pojalla. Onko muilla kokemusta?

Tämä haittaa selvästi pottailua sillä poika on potalla koko ajan kädet pippelissä ja pissat tulee potan ulkopuolelle- Muuten kyllä vihtyisi potalla.
 
Bäizky
heti ku vaipan ottaa pois niin sillon on kyllä kädet kikkelin kimpussa. näin kesällä varmasti on niin hiostavaa olla vaippa päällä ja ollaanki melkein joka vaipan vaihdon aikaan pidetty jonkun aikaa ilman vaippaa että kerkee tuulettua ja se on kyllä melkosta katseltavaa, jätkä 1v. roikkuu kikkelissä kiinni ja viruttaa ja nykii joka suuntaan ja juoksee ympäri olohuonetta ja hakkaa kummallaki kädellä alapäätä, luulis koskevan moisen touhun... jossain vaiheessa sitte huomaa taas lelulaatikkonsa ja leikkii leluilla unohtaen kikkelin rääkkäämisen, joten vielä en oo huolestunu ku kuitenki tuntuu että just on keksiny että täällähän on tällanenki juttu ja sit ku vaippa vielä on esteenä siinä osan päivää niin eihän sitä joka hetki näe.

 
kuu
Räpeltäähän tuo poika alapäätään alati, vaikka ilman vaippaa melkein koko aika näin kesäkuumalla.

Saattaa sekin vaikuttaa jos on muovivaippa päällä koko päivän? Ainakin jos itte miettisi että pitäisi muovihousuja päällä koko päivän niin vähän tulisi kyllä hikinihkeä kutina kyllä varmaan.
 
Sarke
meillä ollaan kans heti pippelissä kiinni,kun vaipan pois ottaa. Potallakin sitä venytetään ihan mahottomasti. Ollaan kans pottailun jälkeen pidetty ilman vaipaa niin kyllä sitä räplätään. Ihan juuto tulee kun vaippa laitetaan. Eihän se ole mukavaa olla kuuma vaippa jalkojen välissä.
Ikää pojalla 1v 4kk. Taitavat kaikki pojat olla samanlaisia ;)
 
pikkupippuri
joo meillä poika jo 4vee ja jo vuoden ainaki ollu pilissä kiinni,ensin oli ahdas esinahka eli sitä kutitti,käskivät suihkuttaessa varovasti vetää esinahkaa taakse että alkaa ns.löystyä mutta nyt ku 4 täyttäny ni se pili kiinnostaa muutenki.se on sitä normaalia tutustumista :)
 
No mikä on sitten se NORMAALI määrä???
Nääs ystäväni poika on jatkuvasti käsi housuissa, tunkee sitä kättä sinne joka välissä.
Ja ikää on samanverran kuin omalla pojalla eli reilut 2v.
Omani toki tutkii ammeessa ja jos on ilman housuja, muttei muuten.

Ollaan vaan ystäväni kans mietitty mikä on normaali määrä :eek: =)
 

Yhteistyössä