raskaaksi pillereistä huolimatta

Heissan!! Testiä en vielä oo tehny, mut oireet kyl viittais selkeesti siihen, et pieniin päin oltas , vaihdoin e-pillerit viimekussa minipillereihin ja ilmeisesti heti "tärppäs" :). Ikinä en oo niin tarkallee noita pillereitä syöny, mut näitä ilmeisesti ois pitäny....... Toki siinä sanottiin, et menkat saattaa jäädä pois, mut tästä jäätävästä tissikivusta ja turvotuksen tunteesta ei kyl ollu puhetta.....No nyt ei sitte muuta ku testin ostoon ja asiaa varmistamaan, et josko se kolmonen meille sitte tullatupsahtaa tuossa syssymmällä!!!!!! Tervetuloa vaan, kyllä meille sopii, tosin suunnitelmissa oli vasta vuoden päästä, mut ei kai pieni varaslähtö haittaa!!!!!!
Onko muilla kokemuksia tästä pilleri-asiasta????? Ja tietenkii siitä, että mitä ku niitä kuitenkii syöny tässä muutamat viikon, kun ehkä ollu raskaana, ei kai siitä mitään haittaa ole?????:confused:
 
Varmasti vähempikin huutomerkkien ja kysymysmerkkien käyttö riittää tajuamaan tekstin tai kysymyksen :) Kannattaa varmaan ottaa yhteyttä lääkäriin ja kysellä siltä tarkemmin haitoista jne. Kuten Lily jo sanoi, niin testin tekoon vaan :)
 

Yhteistyössä