Raskaana ja virtsankarkailu

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja minä vaan, 06.10.2009.

 1. minä vaan

  minä vaan Vieras

  Hitto! Nyt on alkanut virtsa karkailemaan ja olen käyttänyt sidettä, mutta sekin on aina ihan märkä :( Harjoittelen kuitenkin lantionpohjalihaksia joka päivä ja silti tämä alkoi! En ymmärrä.. Onko ihan normaalia? Virtsan kyllä saan edelleenkin esim. keskeytettyä virtsatessa (tällä tavallahan testataan niitä lihaksia), mutta silti tätä karkailua on. Ja aivastaessakin jännitän vain lihakset ja silloin ei karkaile, mutta muuten tuntuu tihkuvan ihan huomaamatta.. En siis tunne mitään lorahduksia, huomaan vaan että pöksyt on märät. Lapsivettäkään se ei ole, haisee ihan virtsalle.

  Voinko tehdä enää mitään vaan jatkuuko tämä koko loppuraskauden??
   
  #1
 2. niin

  niin Vieras

  Tervetuloa kerhoon.
  Sama vaiva ja ei auta kun siteitä vaan vaihdella
   
  #2
 3. Kärsäpärstäinen

  Kärsäpärstäinen Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  11 729
  Saadut tykkäykset:
  1
  se voi loppua kun vauva vaihtaa asentoa tai sitten ei lopu :/
   
  #3
 4. ap

  ap Vieras

  Onko ihan turhaa edes jumppailla niitä lihaksia? Siis kun olen kuitenkin jumppaillut koko ajan ja silti housut kastuu :( Minä kun kuvittelin, että se auttaa..
   
  #4
 5. ap

  ap Vieras

  Mites synnytyksen jälkeen? Onko sitten loppunut? Ja oletteko kertoneet miehelle tästä vaivasta? Tuntuu itsestä vaan niin nololle, mutta kai se mies ne siteet jossakin vaiheessa huomaa ja ihmettelee mihin niitä tarvitsen..
   
  #5
 6. juup

  juup Vieras

  Kannattaa vaihtaa siteet vaippoihin. Siteiden imukyky on ihan surkee. Itse revin esikoisen housuvaipoista sivusaumat auki ja laitoin housuihin siteen tapaan.
   
  #6
 7. mm

  mm Vieras

  Siis miksi miehelle ei voi kertoa mihin tarvitsee siteitä?
   
  #7
 8. mä

  Vieras

  mulla kans karkailee. On varmaan noin viikolta 20 nyt olen rv32 . Inhottavaa, mutta kuuluu asiaan. Hormonit löystyttäa lihaksia. Olen kans yrittänyt tehdä lihaksia, mutta ei ole paljoakaan ollut hyötyä. Mulla karkailee silloin kun rakko on täynnä, niin en pysty pidättämään oikein. Ja just jos yskin niin lirahtaa. Eikö se tästä taas :)
   
  #8
 9. ap

  ap Vieras

  Tuntuu vaan nololta..
   
  #9
 10. ap

  ap Vieras

  Minä taas pystyn kyllä pidättelemään, vaikka olisi kovakin hätä tai jos yskittää tai aivastan. Sillä vähän ihmettelinkin tätä housujen kastumista, kun en siis TUNNE sitä, huomaan vaan housujen olevat märät ja haisevat virtsalle :( Ja vaikka olisin juuri käynyt pissalla eli rakossa ei edes pitäisi niin sitä virtsaa olla..
   
  #10
 11. ap

  ap Vieras

  Nostan vielä, miten on synnytyksen jälkeen mennyt?
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Hei!

  Nimeni on Manda Karlsson ja opiskelen kätilöksi Arcada-korkeakoulussa. Olen käyttänyt tätä keskustelua opinnäytetyötä varten. Työ on analyysi virtsankarkailusta kärsivien tuoreiden äitien kokemuksista ja tietämyksestä aiheesta. Kaikki kommentit käsitellään anonyymina, enkä viita tähän keskusteluun tai mainitse foorumin nimeä tekstissä. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse (manda.karlsson@arcada.fi) jos on kysymyksiä tai haluaa lukea opinnäytetyön.

  Ystävällisin terveisin,

  Manda Karlsson
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti