Raskaustesteistä, mitä tässä nyt pitäisi ajatella???!!!

  • Viestiketjun aloittaja voi huoh
  • Ensimmäinen viesti
voi huoh
Eilen linkitin pregcheck-testistä kuvan, todella haalea viiva joka tuli näkyviin n. 4-10 min sisällä.
Plussaa meinattiin palstalla.
Tänään aamulla tein saman testin. Ihan yhtä haalea, ihan vähän vajaa ennen kolmea minuuttia tuli esiin. Mutta yhtä haalea kuin eilen päivällä.

Mitä tässä nyt pitäisi ajatella, kai nuo sitten vääriä plussia ovat? Tänään on kp 28/29. Pitäisi kai sen nyt jo kunnolla näyttää.

Aikaisemmassa raskaudessa näkyi kyllä jo aikaisemmin. Jotenkin on olo että menkat alkaisi mutta toisaalta tänään ei niin paljoa kuin eilen.
Haen kyllä tänään toisen merkkisen testin mutta olis kiva saada jotain kommenttia kun oon ihan tuskainen tämän asian kanssa. Toivon niin kovasti. :(

Onko kellään kokemusta tällaisesta? ??
 
voi huoh
<a href="http://aijaa.com/GRNZsv" target="_blank"><img src="http://i4.aijaa.com/t/00711/12361520.t.jpg"></a>

Tässä tän päiväinen testin, kuva otettu juuri siinä kolmen ja neljän minuutin välillä.
 
"hansu"
Toi vaihe on todella ärsyttävä, kun ei voi oikein muuta kun odottaa. Ja ei millään malttaisi. :) Mutta jos molempiin testeihin on haalea viiva tullut niin yleensähän se tarkoittaa että raskaana on. Mutta kannattais odottaa pari päivää ja tehdä sitte toisen merkkinen testi. Ei se vauva siltä mihinkään katoa jos raskaana olet. :)
 
"åpoi"
voi hitto tätä hommaa. viiva kuin viiva. vahvuudella ei ole väliä. voi mennä kesken ja olla esim kemiallinen oli viiva paksu tai ohut. olet raskaana ja raskauden laadun saat tietää vasta jonkin ajan kuluttua-
 
voi huoh
Voiko olla noin? Kun aina ennen tosiaan näkynyt paremmin. Ja kun tosta pregcheckistä liikkuu kyllä huonoa juttua.
Tuossa tän aamuisessa muuten tuo cahvempi viiva vasemmalla ei ole testiviivakohdassa vaan siinä on kai jpkin virhekohta. Eilinen ei kyllä kerännyt tuohon kohtaan noin väriä.

En kyllä oikein taida tuohon merkkiin luottaa.
 
Siis mitenniin sen pitäisi olla tuossa kohtaa jo kunnolla näyttää? Sullahan pitäisi vuoto alkaa ylihuomenna, eli herkimmät testit lupaavat vasta eiliselle jotain hentoa viivanpoikasta...ja sä vaadit seuraavalta päivältä jo kirkuvanpunaista viivaa?

Mä sain ekan ns. kunnon plussan tässä raskaudessa vissiin noin 2 viikkoa sen jälkeen, kun menkkojen olisi pitänyt alkaa. Ja muistuttaisin nyt siitäkin, että raskaushormonin määrä tuplaantuu parin vuorokauden välein, eli testaaminen joka päivä on täysin turhaa.
 
  • Tykkää
Reactions: Wolt
"hansu"
Joo noissa testeissä tulee noita punasia kohtia tohon testin alkupäähän. Mutta mä olen testannut noilla testeillä toisen raskauteni ja ihan oikein näytti. Tossa testissä en kylläkään erota plussa viivaa.
 
"hansu"
[QUOTE="jessi";28632541]eihän tuo viiva ole edes mikään haalea. minulla ei tuon tummempaa viivaa ole tullut ollenkaan kummassakaan raskaudessa.[/QUOTE]

Ei tuo vasemman puoleinen viiva ole mikään testiviiva. Noissa testeissä tohon kohtaa tuleen aina tollanen punanen viiva.
 
Kuva on vähän huono, mutta mitä nyt tuosta näkee niin kyllä siinä ihan tarpeeksi selvä punainen viiva on =) Kun tosiaan nyt testailet ennen kuin menkkojen edes pitäisi alkaa, niin ei kannata ton selvempää edes odottaa!
Mä ite varmaan menisin apteekkiin hakemaan Apteekin oman testin ja tekisin sillä, mä sain ekan superhaalean plussan neljä päivää ennen menkkoja, vaikka testasin päivällä (useamman tunnin pidättämisen jälkeen) ja päivää ennen menkkojen alkamispäivää tuli jo selvä viiva! Tsemppiä, toi odottelu on kamalaa!
 
"hmmm"
Se oikea haalea plussaviiva näkyy tossa kohtaa, missä testitikku on vähän repeytynyt tms. se vasemmanpuoleinen selkeämpi viiva tulee aina, kun se on se kohta mistä väriaine lähtee liikkeeelle. Se ei siis ole plussaviiva.
 
"hmmm"
Ihme testejä jos kerran tekee tommoisia epämääräisiä viivoja aina :kieh:
Kokeile jotain muuta testiä!
Eiköhän kaikkiin testeihin tule tollainen kohta, mistä se väriaine lähtee liikkeelle, mutta noissa liuskatesteissä se näkyy, sellaisissa missä on joku kotelo tai kasetti siinä ympärillä, sitä ei vaan näy. Mä suosittelen sellaista puikkotestiä tai digitestiä, mutta testaa vaikka vasta parin päivän päästä.
 

Yhteistyössä