Raskaustesti (kuva) haamu, viivanpaikka vai nega?

  • Viestiketjun aloittaja olenko raskaana?
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
siis kertokaapa neropatit mulle että millä hemmetin logiikalla yksi!!!! viiva onkin positiivinen testi? wtf? nyt menee jo liian pitkälle joidenkin typeryys! eihän tuossa testissä näy edes viivan paikkaa mikä juuri noilla testeillä näkyy monesti punertavana kun väri leviää vaikka onkin negatiivinen!
 
gdkog
[QUOTE="vieras";26025775]siis kertokaapa neropatit mulle että millä hemmetin logiikalla yksi!!!! viiva onkin positiivinen testi? wtf? nyt menee jo liian pitkälle joidenkin typeryys! eihän tuossa testissä näy edes viivan paikkaa mikä juuri noilla testeillä näkyy monesti punertavana kun väri leviää vaikka onkin negatiivinen![/QUOTE]

No ap nyt ilmeisesti ainakin on ihan pihalla siitä miten raskaustestiä luetaan (käyttöohjeet on varmasti hankalaa luettavaa). Kai tässä sit on pari muuta samanlaista tai sitten haluavat vain vittuilla noilla varma plussa-jutuillaan.
 
"vieras"
Siis miten te saatte tohon haamuviivan... senhän pitäis myös olla punertava ainakin ei tollanen just-ja-just harmaanahäivähdyksenä kurkkiva viivanen. Varsinkin jos toi on kuivuneena kuvattu niin tuo testi antaa aina tollasen viivan vaikka veteen kastaisit.
 

Yhteistyössä