Rasvatonta vai kevytmaitoa taaperolle?

  • Viestiketjun aloittaja MimosaG
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kevytmaitoa ja tissiä.
En tiedä, missä tästä aiheesta voisi kysyä, mutta ehkä tässä:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4719206/Demon-baby-goat-born-Argentina.html
Mitä tuolle pienoaiselle on tapahtunut? Etelä- Amerikassa...
Teollisen rehun kohdalla on yhdentekevää, onko kyseessä eläin vai ihminen, kuten myös viljelyssä. Lääkkeiden kohdalla sama asia, annostelu voi toki olla erilainen.
 
vierailija
JOS se d-vitamiini on tehty merinolampaan villasta, on määrä 0, sillä siinä on ihmishormonia jäämänä. Se injektio, mikä lampaaseen pistetään, pudottaa turkin verkkotakkiin ( Bioclip wool ) ja se aine kertyy rasvaan. Ei siis kannata käyttää ollenkaan, kun ei niistä voi tietää... Suomestakin viedään villat ulkomaille pestäväksi, vaikka osa varmaan pesee itsekin.
Kannattaa opetella keritseminen, sillä ei täällä kukaan tarkene ilman oikeita villavaatteita.
"Dangerous poison" lukee jo pakkauksessakin.:sick:
 
vierailija
lanoliinissa ja villarasvassa voi olla ja siksi siinä d-vitamiinossa, mikä lanoliinista tehdään. Yksinkertaista! Lisäksi Valion käyttämä valmiste, missä on maissiöljy. Se vaan on monille ihan liikaa:sick:
 
vierailija
Turun kauppakorkeakoulussakin sama ihminen vaikuttaa.

Täsmä ei tietenkään maitoon muuten liity, kuin että proteiinin vuoksi sitä lapsille kuuluu antaa. Mutta esimerkiksi kalassa...:
"Kasvatetun kalan rehussa soijaa käytetään korvaamaan kalajauhoa. Näin verotetaan vähemmän luonnonkalakantoja. Soijaa on rehussa keskimäärin 15–20 prosenttia, eniten isojen kalojen ravinnossa. Kotimaisessa kalankasvatuksessa rehua kuluu noin 1,1–1,2 kiloa, kun tuotetaan yhden kilon verran lisäkasvua. Suomen Kalankasvattajaliiton mukaan meillä kalanrehuissa käytetään sertifioitua soijaa". ---linkki unohtui jo, mut...

Paljonko siinä kalanmaksaöljyssä voikaan olla glyfosaattijäämiä ja koisamyrkkyä, jonka maissi itse tuottaa?
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802022200716817_u0.shtml
Tällä menolla nälänhätä tulossa lujaa vauhtia, mutta rehua ei aseteta kyseenalaiseksi missään vaiheessa:poop:
 
vierailija
Suomessa roikutaan vieläkin puoskari-Puskan valelääketieteessä.
Maailmalla on tiedetty jo pitkään, että rasvaiset maitotuotteet eivät ole vaaraksi kuten eivät kananmunatkaan - sokeri ja ennen kaikkea tärkkelyssiirappi on. Rypsiöljyn ylistäminen perustuu kotimaisen öljyteollisuuden myynnin edistämiseen.

http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/taysmaito-sittenkin-terveellista-uudet-tutkimustulokset-yllattavat/5836670
Just! Samaa mieltä!
 
vierailija
Mun mielestä on hyvä pyrkiä mahdollisimman vähän prosessoituun ja luonnolliseen ruokaan.
Rasvaton maito on niin luonnotonta ja käsiteltyä kuin olla voi.
Meillä on aina täysmaitoa tai kevytmaitoa, rasvatonta ei koskaan.
Ei meillä kyllä kukaan juokaan ruokajuomana tai mitenkään muutenkaan maitoa, vesi on janojuoma.
Joihinkin ruokiin ja kahviin käytetään maitoa.
Kalsiumia saa sitten esim.maustamattomasta jogurtista ja juustoista.
Näin on hyvä.
 

Yhteistyössä