rattaista " ja muusta" asiaa kaksosten vanhemmille

Täytyy laittaa nyt tänne kun kerran tuli mieleen. Just vastailin tuonne toiseen ketjuun jotain meidän rattaista...

... ja niitähän meiltä löytyy siis joka lähtöön :LOL: :p B) välillä kun talliin katsoo niin tulee mieleen lähinnä joku vaunuliikkeen maahantuontimyymälä!!

No asiaan... sillon kun kaksosia odotin niin piti alkaa miettimään kaikkia juttuja ja siis myös rattaita. Olin kuullut ennenkin puhuttavan, että kuinka kätevät Gracon Stadium Duo rattaat on kun saa isomman lapsen eteen istumaan ja sit Gracon Autobaby turvakaukalon kiinni sinne taakse. Sellaisethan minäkin suunnittelin hankkivani silloin kun vaan yhden maha-asukin luulin mahassa asustavan. Sitten heittikin häränpyllyä kaikki :) =) onnellisessa mielessä tosin!!

Ratasasia jäi sillon sit niin, et ennestään meillä Emmaljungan Grizzlyt, kotona ja pihassa käytettävinä rattaina, keskimmäisellä pojalla omat Gracon matkarattaat ja sitten oli tulossa ne "Ameriikan nelosten rattaat". Turvakaukaloiksi hommattiin Gracon autobabyt jalustalla ettei tarvii edestakaisin niitä vöitä kiskoo. Sit vähän ennen ku pojat synty niin päätin ostaa ne Stadium Duot kuitenkin. Ajattelin, et on reissates kätevämmät ku voi laittaa keskimmäisen ja toisen pienistä kaukalossa niihin ja sit toisen kaukalon niihin yksittäisiin Gracon matkarattaisiin. Helpottaa työntämistä ku kaikki 3 ei oo samois rattais mut sellasetkin pitää siis olla et pääsen myös yksin liikkumaan.

Ostin sellaset ja rupesin sit tallis kokeilemaan niitä turvakaukoloita. SIIHEN MENIKIN MOLEMMAT KAUKALOT, SEKÄ ETEEN ETTÄ TAAKSE!! Ei mulle missään vaiheessa tollasta kukaan ollu kertonu. Ne onkin sit ollu käytössä tosi kätevät kun pojat pystyy vieläkin niitä käyttää eli nappaa vaan autosta kaukalot pikalukolla irti ja tiputtaa rattaisiin... autosta rattaisiin pakkautuminen kestää siis vajaa 5 min =)

Minkäslaisia ratasratkasuja teillä muilla??
 

Yhteistyössä