Rauhallinen ja tyytyväinen vauva ->millainen taaperona/leikki-ikäisenä?

  • Viestiketjun aloittaja etseppi
  • Ensimmäinen viesti
etseppi
Tyttö, 3.5 kk, on rauhallinen ja tyytyväinen tapaus. Viihtyy lelujensa kanssa yksin matolla, naureskelee, tarkkailee ja juttelee vauvan kielellänsä. Katselee rauhassa sitterissä äidin touhuja. Kääntyy vain kyljelleen. Eli tosi helppo tapaus tällä hetkellä.

Millaisia taaperoita ja vähän isompia teidän tällaisista ns. helpoista vauvoista on tullut?
 
meillä oli ensimmäinen muksu todella kiukkunen ja itkevä vauva. kunnon uhmaa ei tullut ja nyt on itse rauhallisuus (5v)
Toinen oli unelma vauva..kiltti ja viihty hetken yksinään. Nyt on niin kauhee uhma ja on tahallaan ilkeä ja väkivaltainen että melkein pulassa ollaan (3v)
 
Neljä lasta olleet kaikki rauhallisia vauvoja, yhdellä vähän iltahuutelua hetken aikaa pari kertaa viikosssa. Eka lapsi suht rauhallinen edelleen, alkaa murrosiän merkkejä oleen jo ilmassa mitkä sekottaa, tokalla tuli eka uhmailu vasta 6-7-vuotiaana, on kiltti ja rauhallinen edelleen kyllä. Kolmas temperamenttisempi, vuosi sitten tosi väkivaltainen uhmailu n. 3-vuotiaana. Mätki sisaruksia aina jos ei mennyt hänen mielen mukaan. Onneksi saatiin se pois, jäähypenkki auttoi paljon. Nelonen yksivuotias, edelleen rauhallinen tapaus.

Jokaisella tietty omat juttunsa ollut vaikka voin sanoa että on helpompaa ollut kuin vaikka koliikkivauvan kanssa tai muuten vaan tosi vaativan.
 

Yhteistyössä