Recaron turvaistuin Saksasta??

  • Viestiketjun aloittaja zadu81
  • Ensimmäinen viesti
zadu81
Hei!
Haluaisin kommentteja ihmisiltä ketkä ovat tilanneet recaron istuimen saksasta, onko ollut hyvä ja helppo tapa tilata? kuin takuut toimii tollaisessa ulkomailta tilaamisessa? siis jos istuimessa onkin jokin vika niin pitääkö se lähettää takaisin saksaan?
 
Minä tilasin kolmevuotiaalle Recaro Young Sportin täältä http://www.kinderparadies-essen.de/ Maksoin ennakkomaksulla ja istuin tuli kotiin muutamassa viikossa. Hyvin siis onnistui kaupat.

Takuu onkin sitten hankalampi juttu, koska takuuasiat pitäisi hoitaa myyjän kanssa. Mutta harvoinpa turvaistuimissa on mitään vikoja, joten en nähnyt tätä mitenkään suurena riskinä. Vaunujen kanssa on eri juttu, niissä on paljon enemmän rikkoontuvia osia.
 
Me kanssa tilattiin Recaron Young Sport ja ollaan erittäin tyytyväisiä. Helppo asentaa ja pysyy tukevasti paikoillaan. Varmasti ostetaan sama istuin nuorimmaiselle, kun vaan käännetään kasvot menosuuntaan.
Tilattiin Saksasta myös. Takuuasiat on Saksasta tilatuissa vaunuissa toimineet hyvin, turvaistuimessa ei ehkä takuuta niin helposti tarvitse käyttääkään. En ole kuullut, että kenelläkään olisi koskaan mennyt turvaistuin käytössä rikki. Mutta varmasti takuu toimii jos jotain hajoaa.
 

Yhteistyössä