Reimatec vai Remu?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Josa
Mä ostin lapsille vuosia Remun haalareita ja jossain vaiheessa niistä alkoi kuluun polvet kamalan näköseks. Tämän hetkisestä laadusta en tiedä. Hinnan puolesta Remu. Nyt pojilla ollut Lassien G-tech haalari ollut huomattavasti parempi ollut kun Remu. SuperRemu on taas asia sit erikseen, se on hyvä. Siinä on conduraa housuosa.
 
vieras
Molempia löytyy käytöstä, ehkä Reimatec on tämän hetken lemppari, koska siitä löytyy niin paljon enemmän värivaihtoehtoja. Remu on toki hinnan puolesta parempi mutta jos suunnilleen samalla hinnalla saisi molemmat niin ottaisin Reimatecin.
 
Ompus
Molemmat kuluu aika helposti, meillä tällä hetkellä pojilla ReimaTecin haalarit ja kestävät ehkä hiukka paremmin kuin Remut. Lassiet on kuitenkin kestäviä samoin Jonathanit, meillä oli viime talvena sellainen esikolla (alaosa conduraa) ja se oli aivan loistava haalari, myös hinnaltaan. Ensi talvena esikko saakin Jonathanin...
 
vieras
Talvihaalaksi ehkä kokeilisin remua...vk-haalarina ei oo meillä ollu riittävän vedenkestävä, mut reimatecissä on viimevuosina laatu heikentyny ihan hirveesti, polvet kuluneet jo muutaman käyttökerran jälkeen ihan vaaleiks!
 
Reimatec. Meillä kestänyt paremmin kuin remu. Mutta ostin myös nyt lasssien g-tecin, jossa alaosa supratech. Vaikutti ihan hyvältä ja oli kiva väri :) Meillä siis kaikkea kolmea merkkiä :) Riippuu ilmasta ja käyttötarkotuksesta minkä päälle tytöille laitan.
 
vierailija
Remu ehdottomasti, reimatecit eivät enää nykyään kestä. Poika saa reimoista päivässä polvet kamalan näköiseksi toisin kuin remuista. Ja kyllä, molempia on tällä hetkellä käytössä.
 

Yhteistyössä