Reissuleskeys

Onko minkälaisia kokemuksia reissuleskeydestä?
Onko tullut ongelmia, jos on nii minkälaisia? Onko niistä selvitty?

Meillä poikaystäväni aloitti reissuhommat parisen kuukautta sitten, sai lomautuksen normi työpaikasta niin lähti sitten ystäviensä firmaan reissuhommiin.

Aluks se män ihan ok, ei ees tuntunut pahalle.. Nyt sitten taas, tuntuu että kaikki mättää. Monet aina kertoo että jätkät ryyppää vaan kun ne on reissussa jne. Käyhän toikin porukka melkein joka ilta "yhdellä", en ymmärrä toisaalta että miksi sillä eihän se kotona ollessakaan käy joka ilta jossain paikallisessa.

Ite sitä oottaa päivät ja illat että sais rakkaastaan kuulla jotain ja sitten kun herra soittaa nii ses on niin väsynyt ettei se paljoa jaksa jutustella.
Tulee vaan itselleen paha mieli, kun ei saa minkäänlaista vastakaikua. Ymmärrän sen että varmasti väsyttää, kun pitkää päivää siellä tekee..kyse ei ole siitä siis etten tuota ymmärtäisi. Kai sitä jotenkin on vaan niin itsekäs että haluaisi jotain itselleenkin, ku joutuu muuten yksin talouden pyörittämään täällä. Meillä ei ole lapsia, mutta karvaisia lapsosia on kolme.

En vaa tiijä kuinka suhtautua enää mihinkään, tuntuu että vaadin itse tältä suhteelta kai sit liikaa kun tuntuu etten saa mitään takaisin.
Meillä on vain vkonloput aikaa olla keskenään ja nekin menee suurimmaksi osaksi nukkumiseen.

Haluaisin vaan muiden mielipiteitä ja kertomuksia siitä kuin suhde on toiminut reissu hommissa olevan kanssa ja kuinka siitä selvittii.
 
No ne ei todellakaan käy vaan yhdellä, eiköhän ne vietä aikansa baarissa, koska hotellihuoneessa on tylsää eikä mitään tekemistä, vieraassa paikassa ei uni tule, joten tulee paremmin kun juo enemmän. Tästä sitten tulee väsymys, kun alkoholia nauttineena uni on erilaista ja vaikka nukkuisikin niin seuraavana päivänä väsyttää. No voihan sitä viikonloput nukkua...Puhelimessa puhuimme joka ilta, lapsetkin sitä halusivat, mutta tuntui että mies on aina jo juovuksissa kun soittaa eikä sitten muista seuraavana päivänä mitä olen kertonut.

Meillä elämä oli tällaista muutama vuosi sitten ja viikonloput meni siihen kodinhoitoon ja muihin hommiin, jotka multa jäi tekemättä kun hoidin yksin lapset viikolla. Ei siinä paljon parisuhdetta hoideta...mies jätti reissuhommat ja on ollut nyt enemmän perheen kanssa.
 
pohjantähdenalla
No itse seurustelen sellaisen ihanan miehen kanssa joka ikävä kyllä joutuu lähtemään ens kuussa yli kuukauden pituiselle ulkomaankeikalle :/ Ikävä tulee varmasti,mutta kun luottaa toiseen niin välimatka tuntuu ihan erilaiselta käsitteeltä. Toisaalta asutaanhan me nytkin ihan eri kaupungeissa ja treffataan vain viikonloppuisin. Mutta se ikävän ja kaipuun tuntuminen on raastavaa siinä mielessä kun on sitten niin yksin.. mutta kotiinpaluu on sitten jotain ihan muuta :heart:
 

Yhteistyössä