Rela-tipat

Käytättekö Rela drops-tippoja pienelle vauvalle? Millaisia kokemuksia teillä niistä on? Ovatko siis sopineet pienen masulle hyvin vai onko tullut jotain vaivoja? Suositteletteko niiden käyttöä? Annatteko sen 5 tippaa päivässä ohjeen mukaan vai vähemmän?
 
Meillä aloitettiin vatsavaivojen takia 2 viikkoisena rela-tipat. Heti huomattiin ero jo seuraavana päivänä, ettei masu ihan niin paljon vaivannut ja hereillä oltiin itkemättä. Myöhemmin otettiin käyttöön cuplatonit, jotka myöskin meillä auttoi ilmavaivoja vähemmäksi.

Moneen kertaan kyllä olen miettinyt että onko ne tarpeellisia. Mutta aion antaa ainakin 3kk ikään asti molempia.

Cuplatonia annan enää kyllä vain silloin kun annan pullosta maitoa, en enää ennen tissiä. Pullosta annan maitoa 2-3 kertaa päivässä (ennen pitempiä päikkäreitä ja ennen nukkumaan menoa; välillä päikkäreitten jälkeen jos on kaamea nälkä tai jos ollaan jossain reissussa) Meni kyllä jo ohi aiheesta :)

Miikku ja Miisa (reilu 10 vkoa)
 
Meilläkin annettu 5 tippaa ja suoraan suuhun. Alotin aikas pian laitokselta kotiin päästyämme, nyt neidillä ikää 5 ja puoli viikkoa. Ainaskin neiti on kova paukuttelemaan, röyhtäileekin hyvin syötyään. Uskon että niistä on apua, käytän itekkin gefilus-tuotteita ja isommille lapsille annan vattatautiaikana heti gefilus-kapseleita.
 
Rela-tipat aiheutti meille ainakin vatsanväänteitä ja hirveän ummetuksen, en voi myöskään suositella kyseisiä tippoja... :attn:

Meillä sopi tosi hyvin ja auttoivat pienen masukipuihin Gefilus plus-kapselit, jotka avaan ja sekoitan nesteeseen. Näitä voin suositella lämpimästi.. =) Annan niitä edelleen päivittäin ja aion antaa myös jatkossa.
 
Meillä esikoinen syö edelleen ja alotti 6 kk ikäisenä ja nyt toiselle alotettiin 2 viikon ikäsenä disflatylin kera ja auttaa hyvin, en sitten relojen osuutta tiedä, mutta esikko ainakin on ollut erittäin terve hoitotovereihinsa nähden, että auttanevat siihen vastustuskykyyn hyvin. Suosittelen.
 
me alotettiin relatipat n.2kk iässä masuvaivojen takia, ja vauvasta "tuli kuin uusi" ja sillon me alettiin nukkuu täysiä öitä (22-06). unohdin kerran antaa ne ja heti herättiin yöllä kaksi kertaa syömään. Kuitenkin seuraavana yönä nukkui täyden yön kun muistin antaa tipat, en sitten tiedä onko noilla oikeesti jotain yhteyttä mutta siltä ainakin tuntuu. Suosittelen, mutta eihän ne kaikilla tosiaan taida auttaa.

Niin ja ensimmäisellä kerralla annettiin vaan 2 tippaa madon seassa ja sitten 3 ja nykyään 4-5.
 

Yhteistyössä