Renkaansuojukset

  • Viestiketjun aloittaja Catriina
  • Ensimmäinen viesti
Catriina
Mistä voi hankkia vaunujen renkaisiin suojat? Ilman suojia vaunut jättää sisällä käännettäessä ikäviä jälkiä lattiaan ja ohjeissakin käsketään hankkimaan suojat, mutta onko sellaisia valmiina olemassakaan?
 
Lastentarvikeliikkeissä myydään samoin markettien lastentarvikehyllyssä. Ovat samanlaisesta materiaalista kuin vaunujen sadesuojat, reunoissa on ommeltuna kuminauhat rypyttämässä. Jos renkaissa on hiekoitussepeliä, niin ovat hetkessä kovalla lattialla työnnettäessä pienillä rei'illä.
 
Me kun ostettiin just vaunut niin renkaissa oli varoitus että saattaa laskea lattiaan mustaa väriä eikä se lähde millään pois. Myyjä sanoi että tavalliset rengassuoat ja siihen riitä vaan pitää olla matto alla ja me ostimme rengassuojat mitkä on vahvistettu mattokankaalla keskeltä, ja se suojaa väriltä. Oli kalliimmat kuin tavalliset mutta näin meille sanottiin.
 
mattomyyjä
Taas ihmetyttää. kun kerrotaan, että vaunun pyöristä jää jälkiä lattiaan. Tosiasia on, että joissakin lattiamateriaaleissa käytetyt kemialliset aineet irrottavat väriä renkaista. Samalla tavalla irtoaa väriä kirjahyllyn pohjasta ja tarttuu lattiaan tai joistakin maalatuista huonekalujen jaloista.

Vika on siis lattiassa ei vaunujen pyörissä.
 

Yhteistyössä