Rianna...?

  • Viestiketjun aloittaja Ei pliis
  • Ensimmäinen viesti
Kr
Mun mielestä Rianna on nätti nimi ja kai se on ihan hyväksyttykkin nimi. Nii ja kyllä kai nuokin vanhemmat ois nimeksi antanut Rihannan jos oisivat halunneet, tais kumminkin haluta tuon Riannan. Tais olla yks vuosi 6 Riannaa jopa suomessa.
 
Pitäskö kaikkien olla saman nimisiä?
No voi että, kyllä meilläkin on Rianna-niminen tyttö, ja eipä kukaan ole oudoksi haukkunut! :D Kaunis nimi ja eipä tosiaan ole joka luokalla samannnimistä kun joskus kouluun lähtee. Mielikuvituksen puutetta on mielestäni antaa lapselle nimeksi Emma tai Veeti, niitä löytyy jo joka sormelle vaikka nättejä nimiä ovatkin. ;)
 
vierailija
Rianna, Rhianna ja Rhiannon ovat kelttiläisiä nimiä. Rhiannon, josta kaksi ensimmäistä nimeä johtuvat, oli kelttiläinen jumalatar. Hieno muinainen nimi, jonka ensimmäisiin kantajiin Suomessa kuului oma Riannani <3 Miksi kelttiläinen nimi? Koska osa juurista juontaa kelttiläiseen kulttuuriin kauan sitten. Myös muilla tyttärilläni on "pakanalliset" nimet. Ronja tulee muinaisskandinaavisesta mytologiasta, Rauni muinaissuomalaisesta. Arvostan tarinoita nimien taustalla ja arvostan nimen kytkyä omiin juuriin - olivatpa nimet sitten haettuja lähihistoriasta tai tuolta reippaasti kauempaa :D Nimellä on merkitystä ja uskon, että vahvat nimet vahvistavat kantajaansa.
 

Yhteistyössä