Eli teettekö rasvattomaan/punaiseen maitoon? Entä minkälaisessa kattilassa? Omani palaa aina pohjaan. Aina. Vaikka seisoisin sen tunnin siinä sijoillani ja hämmentäisin pohjasta saakka. Meillä on teräskasareita ja emaloitu kattila, mutta kaikissa palaa. Teflonkattilaa en käy ostamassa yhtä käyttökertaa varten. (tai siis kertaa per vuosi)
Miten saisin puuron onnistumaan? Voiko niin tehdä, että antaa sen "kelmun" kärähtää pohjaan ja sitten hautua omia aikojaan sekoittamatta pohjia myöten, ja sitten jättää sen pohjaosan syömättä? Tuleeko palaneen makua kuitenkin?
Miten saisin puuron onnistumaan? Voiko niin tehdä, että antaa sen "kelmun" kärähtää pohjaan ja sitten hautua omia aikojaan sekoittamatta pohjia myöten, ja sitten jättää sen pohjaosan syömättä? Tuleeko palaneen makua kuitenkin?