Ripsitimantit,mistä?

  • Viestiketjun aloittaja manna
  • Ensimmäinen viesti
manna
Näin yhdellä kaupan kassalla tuollaisen ja kyllä oli ihastuttavan näköinen!Kysyin,ja oli laitattanut kosmetologilla mutta luuli että itsekin voisi laittaa.Jäin sitten asiaa miettimään ja kysyisin nyt,onko joku laittanut itse?
 
ripsiä tekevä
Jotkut kosmetologit ja parturit tekevät ripsienpidennyksiä ja ripsiin voi laittaa timantit, (Swarowski-kristallit) Tietenkin myös omiin ripsiin voi tälläiset laittaa "omalla vastuulla", (itse en laittaisi) mutta suosittelisin pyytämään joltakin apua. Timantit kannattaa laittaa yhdestä muutamaan ripseen, jos laittaa useampaan voi se tuntua epämiellyttävältä ja vahingoittaa ripsiä. Ripsienpidennysten yhteydessä ottavat yleensä 1-2 euroa näistä timanteista. Ripsienpidennyksissä ripsi on omaa ripseä vahvempaa ja kestää kantaa timanttia paremmin. Kampaamotukuista saa ainakin oikeita ripsitimantteja. kannattaa olla tarkkana ettei osta kynsitimantteja.
 
Kissa hullu
[QUOTE="Noora";26892254]niitä laittaa kosmetologi ja maksaa 2,50 euroo kappale. laitoin ihan omiin ripsiin ja on pysynyt nyt 2 viikkoa. :) kivat :)[/QUOTE]

Missä päi laitoit?
 

Yhteistyössä