rokotetutkimus (aivokalv.tul. + vesirokko)

  • Viestiketjun aloittaja mammamii
  • Ensimmäinen viesti
mammamii
onko kukaan osallistumassa tällaiseen, juuri nyt meneillään, tutkimukseen? (tampereen yliopiston). pitäis tiistaina mennä vuoden ikäisen poikani kanssa ekaan (kolmesta) rokotustilaisuuteen, mutta yhtäkkiä alkoi jänistää. :( vaikka sanovatkin ettei riskejä oo...? neuvolastakin suosittelivat että mentäis. eli tutkimuksessa tutkitaan mikäli mpr+vesirokko-rokotetta voi antaa aivokalvontulehdusrokotteen kanssa samanaikaisesti.
 
Tuohon tutkimukseen en ole osallistunut, mutta moneen muuhun kyllä. Kaikki on mennyt ok vaikka onhan tutkimuksista tietysti oma vaivansa. Vaiva on ollut minusta sen arvoista, olemme saaneet rokotteet jo ennen kuin ne ovat yleisessä rokotusohjelmassa.
 
me just käytiin akan kans. akka kohta 15kk. sai sen aivokalvontulehdusrokotteen, tuo vesirokko yhdistelmä tulee vasta sitte syyskuun alussa akalle.
kyllä muaki mietitytti että mitähän tuostaki seuraa, mutta vielä ei ainakaan ole ilmennyt ihan mitään. pistoskohta on nätimpi ku sääskenpistos. ei oo kiukkuja eikä muita oireita (vielä??) ilmenny.

vielä ne sinne kaipailee osallistujia. ja ihan hyvähän se on. yhteisen hyvän puolesta =) kai ne kaikki rokotteet joudu´taan ensin noin tutkimaan.
 
vieras
Minä olen kans sitä mieltä että jos mietityttää niin en menis koska nehän ovat tutkimuksia eikä niistä ole vielä tietoa vaikka voisi jotain seuraamuksia tullakki.
 

Yhteistyössä