Rokotuksia pelkäävät

  • Viestiketjun aloittaja Terveydenhoitaja
  • Ensimmäinen viesti
Terveydenhoitaja
Tällä palstalla käydään kiivasta keskustelua rokotusten hyödystä ja
rokotusten vastustajia on joka lähtöön kuka milläkin perustelulla.
Onkohan niin, että rokotuksia vastustavat eivät uskalla kohdata lapsensa kipureaktiota ja sen vuoksi keksivät syitä ja perusteita jättää rokotteet ottamatta.
Samat henkilöt syötävät lapsilleen roskaruokaa ja kävelyttävät päivät pitkät kaupungilla, jolloin lapsi altistuu kaikenlaisille ympäristömyrkyille enemmän kuin mitä lapsi altistuisi rokotteiden säilytysaineille koko rokotusohjelman aikana yhteensä.
Ne, jotka rokotuttavat lapsensa, ajattelevat lapsensa parasta. Mitä ajttelevat ne, jotka eivät halua suojata lapsiaan, kun se kerran on mahdollista?
Uskaltaisitko sinä nimi. "tatti" jättää lapsesi rokottamatta aivokalvon-tulehdusta vastaan epidemiatilanteessa? Niitähän Suomessakin on silloin tällöin.
 
Valitettavasti valitettavan laajalle on levinnyt esim. juuri terveydenhoitajien keskuudessa harhaluulo että rokotteet ovat riskittömiä ja haitattomia aineita joita voi holvata miten sattuu esim. sairaille lapsille. Niinpä on lapsille vain eduksi että edes vanhemmilla on terveen varovainen suhtautuminen.

2000-luvulla Suomessa on kuollut kai jo ainakin kaksi lasta vastuuttomasti piikitettyyn Calmette-rokotteeseen. Kuinkahan monta vielä ennen kuin käytäntöjä viimein korjataan?
 
Terveydenhoitaja
Terveydenhoitajien koulutukseen ja jatkuvaan työsssäkouluttautumiseen kuuluvat myös rokotteet ja niiden koostumus. Nykyrokotteethan on kehitetty mahdollisimman vähän apu- ja säilöntäaineita sisältäviksi. Rokotteet eivät ole lääkkeitä, vaan vaikuttavat immuunipuolustukseen saaden elimistön valmistamaan vasta-aineita ko. tautia vastaan. Säilytys- ja apuaineet ovat tarpeen, jotta rokote olisi mahdollisimman hyvä suojateholtaan. Jos rokotteita ei olisi keksitty, maailmassa olisi edelleen isorokkoa, tuberkuloosi tappaisi Suomessakin lapsia kuten ennen vanhaan ym.
Mutta ainahan kapinallisia on ollut ja tulee olemaan, vahinko vain, että seuraukset jäävät lasten kannettaviksi niillä, jotka eivät anna rokotuttaa lapsiaan. Lapsethan matkustavat tai tulevat työskentelemään tulevaisuudessa ulkomailla. Työssäni törmään niihin nuoriin, joíta vanhemmat eivät ole antaneet rokottaa ja KAIKKI HALUAVAT ITSE OTTAA KAIKKI MAHDOLLISET rokotukset ulkomaille matkustaessaan.
 
ei sen tarvitse olla "kapinallinen"joka ajattelee asiaa myös käytännössä eikä vain teoriassa.toiset uskoo rokotuksiin ja toiset ei.itse luotin terveydenhoitajiin ja lääkäreihin, kunnes luottoon tuli särö jättivät jotain oleellista kertomatta nimittäin että vuoden 2002 elokuun jälkeen alkoi testaus uudella bcg rokotteella,millä tiedettiin haittavaikutuksia tulevan enemmän kuin aikaisemmalla. vanhemmille ei saanut kertoa, ettei tule joukkohysteriaa näin meille sairaanhoitaja kertoi.puolen vuoden ikäisenä tyttäremme nivusesta leikattiin kaksi märkivää imusolmuketta ja määrättiin kahden kuukauden tuberkuloosi lääkitys,ja lääkärikin pisti piikin väärin. ja hei tämä ei todellakaan ole yksittäis tapaus ,vaan lainaten ylilääkärin sanoja"valtakunnallinen ongelma" josta pitäisi olla vaiti. siispä ottakaa asioista selvää,kehoitus koskee myös terveydenhullon ammattilaisia ainakin tässä tuberkuloosi asiassa.kiitos jos tulin ymmärretyksi!!!
 
Vähiten rokotteissa pelkään pistämisen lapselle aiheuttamaa kipua enkä usko että tuo on syynä yhdelläkään rokotuksista kiletäytyvällä vanhemmalla.

Terveydenhoitajankin olisi hyvä perehtyä rokotusasiaan laajemmin kuin ainoastaan koulutuksen tarjoamasta näkökulmasta. Se tieto mitä eri oppilaitosksissa syötetään oppilaille on tarkkaan valikoitua ja päämäärä hakuista. Opettajat eivät uskalla ottaa rokotuksien todellisia kysymyksiä esille.

Jos taas lähtee itse hakemaan tietoa ja sulkee omat ennakkoasenteet rokotusasiaa kohtaan, huomaa miten monenlaisia tutkimuksia onkaan olemassa. Samalla jos perehtyy tarkemmin niihin tauteihin joita vastaan rokotetaan huomaa ettei alunperin suinkaan ole kyseessä tappavista lastentaudeista vaan sairauksista, joista usean sairastaminen palvelee lapsen immuniteetin kehittymistä ja lapsen kasvua aikuiseksi.

Koskaan ei ole voitu todistaa eikä voida edelleenkään että rokotteilla olisi saatu jokin sairaus maapallolta hävitettyä. Useiden eri sairauksien kohdalla taudin ilmeneminen oli ehtinyt lähteä jyrkkään laskuun jo hyvästi ennen rokotteiden käyttöön ottoa. Jos sitten vuosien tauti on hävinnyt kokonaan tai lähes kokonaan väestöstä, niin ei voida vetää minkäänlaisia johtopäätökisä rokotteiden vaikutuksesta taudin häviämiseen. Ainoastaan todeta että tauti olisi erittäin todennäköisesti hävinnyt muutenkin koska lähti jo niin hurjaan laskuun ennen rokottamisia. Päinvastoin kuin oletetaan että taudit häviäisivät rokottamisen myötä on useita todisteita siitä miten rokotteet ovatkin levittäneet tautia. Esimerkiksi Yhdysvalloissa rokottaminen Poliota vastaan vain lisäsi tautitapausten määrää sen sijaan että olisi suojannut poliolta ja näin vähentänyt poliotapauksia.. Ja mikä pahempaa usein rokottaminen muutta taudin vaarallisempaan ja tappavampaan muotoon. Ja täsäkin on tieteellistä tutkimusnäyttöä.


Rokotuksilla estetäään ihmisen normaali kehitys ja kasvu. Mutta sen lisäksi aiheutetaan lukuisia eri sairauksia pienemmästä suurempaa, on allergioita, autismia, AIDSia, CP-vammaa, Astmaa, syöpää ja monia muita sairauksia joita rokotteilla on lapsille aiheutettu. Toki näitä sairauksia esiintyy muutenkin, mutta niiden lisääntymisessä tietyillä ikäryhmillä rokotusaikana on selvä yhteys rokotteisiin.

Suosittelen että terveydenhoitajakin perehtyisi asiaan laajemmin. Internet tarjoaa valtavan määrän tietoa rokotteista. Lisäksi suosittelen lukemaan Yves Delatten sekä Viera Scheibnerin rokotuksia käsittelevät kirjat. Uskon että suurin osa vanhemmista jotka rokotuttavat lapsensa eivät suinkaan ota itse vastuuta vaan luottavat sokeasti yleiseen rokotusmyönteiseen kantaan ja uskovat sen palvelevan ihmisten etua.
 
Ja veilä terveydenhoitajalle:

Hassua että ne kaikki rokottamattomat nuoret eksyvätkin juuri sinun luoksesi rokottamaan itseään :) Nuorellahan on vapaa valinta rokotusten suhteen, mutta luulenpa että aikuisikäisiä rokottamattomia nuoria on Suomessa toistaiseksi vielä vähän. Rokotuskielteisyys on kyllä nousussa joten voihan olla että terveydenhoitajallakin on töitä tiedossa...
 
Terveydenhoitaja
Rokotan vuosittain yli 3000 asiakasta työssäni matkailijoiden rokotuspisteessä, joten tottakai he tulevat minun luokseni.
Omassa työssäni saan kyllä jatkuvasti uutta ja päivitettyä tietoa rokotuksista ja niiden mahdollisista haitoista, joten tiedän, mistä puhun. Esim. yksi paikka on www.vaccineinformation.org.
 
Ei tarvita mitään uutta ja päivitettyä tietoa kun aikaisemmatkin tutkimukset jo osoittavat ettei rokotteista ole mitään hyötyä vaan päinvastoin ne ovat haitaksi ihmiselle aiheuttaen lukuisia eri sairauksia. Ja pahimmassa tapauksessa tappavat.

Työsi puolesta saat varmasti tietoa, mutta millaista ja mistä lähteistä...
 
Terveydenhoitaja
Rokotuksethan ovat Suomessa vapaaehtoisia ja Sinä "Tatti" olet tehnyt omanlaisesi päätöksen, se valtahan Sinulla lapsiisi nähden on.
Mutta oletko varma, että lapsesi hoitoryhmässä tai koulussa ei tule aivokalvontulehdusepidemiaa, jolloin hän tarvitsisi rokotteen. Kiellätkö rokottamasta ja pelastamasta lastasi?
Tai oletko varma, ettei hän saa koskaan haavaa, johon päsee jäykkäkouristusbakteeri ja hän kuolee siihen tautiin?
Oletko varma, ettette perheenä matkusta esim. Turkkiin tai muihin tavallisiin matkailukohteisiin, joissa edelleen on tuhka- ja vihurirokkoa sekä sikotautia ja poliota. Lapsesi rokottamattomana sairastuu varmasti.
Tiedätkö nyt jo varmasti, ettei lapsesi mene sellaiseen oppilaitokseen, josta mennään harjoitteluun ulkomaille, esim Afrikka on hyvin suosittu nuorten mielestä, mutta sinne ei pääse, maa ei ota vastaan, ellei ole rokotettu tiettyjä tauteja vastaan. Jopa Englanti ja USA ovat maita, jotka vaativat tietyt rokotukset, ennen kuin sinne otetaan opiskelemaan.
 
Tiedoksi vaan kaikille:Terveydenhoitajilla ja lääkäreillä on oma lehmä ojassa,siksi he puolustavat henkeen ja vereen rokotuksia.Tarkoitan sitä että rokotusten valmistajat sponsoroivat ja kouluttavat em. ammatteja.
Itse uskallan väittää että lapseni jotka eivät ole saaneet rokotuksia ovat terveempiä kuin saman ikäiset rokotuksia saaneet lapset.
 
Lääkäri
Jokainen lääkäriksi tai terveydenhoitajaksi kouluttautuva maksaa oman koulutuksensa, ei sitä kukaan sponsoroi.
Lääkäreiden koulutuksessa painopiste on sairauksien hoitaminen, terveydenhoitajien, sanoohan sen jo nimikekin, terveyden edistäminen.
Terveyden edistämiseen kuuluvat myös rokotukset, joilla on saatu monia sairauksia häviämään maailmasta. Mm. jäykkäkouristus tappaa
esim. Afrikassa vastasyntyneitä lapsia edelleen. Siellä asuvat äidit olisivat onnellisia, jos kotimaansa pystyisi ostamaan rokotteita ja suojaamaan väestön, mutta rahaa ei ole.
Jokainen vanhempi tekee oman päätöksensä jättää lapsi/ lapset rokottamatta. Turha siitä on lääkäreitä/ terv.hoitajia / tutkijoita ym. syyttää, jos he tekevät työtään. Ei silloin tarvitse hyökätä muita vastaan, jos itse on oman päätöksensä takana.
 
Niin...missäköhän ne rokotteet valmistetaan? Lääketehtaissa ja ne ovat puhdasta bisnestä!
Oma lapseni syntyi 2004 ja kun synnytyssairaalassa ilmoitin ,että meidän lasta ei calmetoida sain hirveän saarnan kuinka itsekäs olen ja kuinka vaarannan lapseni hengen! Nyt calmetoinnista ollaan luopumassa. Miksi,jos se vaarantaa lasten hengen? Eikö ole mielenkiintoista,että vielä vuosi sitten oli hengenvaarallista jättää lapsi calmetoimatta,mutta nyt koko rokotteesta ollaan luopumassa?
Meidän terveydenhoitaja pelotteli meitä yhdysvalloissa joskus velloneesta polio epidemiasta. Pienten tutkimusten jälkeen kävi ilmi,että lähes kaikki yhdysvalloissa ilmenneet polio tapaukset ovat ns. rokotepolioita,eli poliorokotteesta seuranneita rokotevaurioita. Hauskaa,että th:kin tämän lopulta myönsi.
Lääkefirmoille ei todellakaan ole tärkeintä lasten hyvinvointi vaan se RAHA mikä rokotteissa liikkuu.

Harmi vain,että suomi tulee niin jälkijunassa tässäkin asiassa. Muualla maailmassa osataan ajatella itse,mutta suomessa neuvolan sana on laki :/ .
 
Terveydenhoitaja
Massiiviset poliorokotukset, esim. v.1985 Suomessakin toteutettiin sen vuoksi, että poliotautia oli todettu useita tapauksia maassamme.
Se rokote oli eläviä viruksia sisältävää ja sitä käytettiin sen vuoksi, että sokeripalassa annettuna koko väestön rokottaminen oli nopeampaa. Epidemia saatiin pysäytettyä. Nykyinen rokote Suomessa sisältää "tapettuja" viruksia eikä aiheuta sairastumista poliotautiin.
Tuberkuloosirokotuksia todella harkitaan lopetettavaksi Suomessa, mutta esim. jo Venäjällä tubi on todellinen uhka ja lääkkeille vastustuskyskyiset kannat lisääntyvät koko ajan. Mutta mutta... Suomessakin on koko ajan tuberkuloosia ja sen vuoksi rokotusten lopettamista ei vielä ole toteutettu.
Ne, tahot, jotka ovat ovat huolissaan lasten rokottamatta jättämisestä, kuten itsekin, tietävät, että maailma on nykyisin pieni ja lapsenne matkustavat tai tulevat työskentelemään tulevaisuudessa ulkomailla eikä yksikään jätä itseään rokottamatta. Sen olen nähnyt työssäni.
 
äiti minäkin
Muutama lainaus Tatin kirjoituksesta:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 09.09.2005 klo 13:36 tatti kirjoitti:
Jos taas lähtee itse hakemaan tietoa ja sulkee omat ennakkoasenteet rokotusasiaa kohtaan, huomaa miten monenlaisia tutkimuksia onkaan olemassa. Samalla jos perehtyy tarkemmin niihin tauteihin joita vastaan rokotetaan huomaa ettei alunperin suinkaan ole kyseessä tappavista lastentaudeista vaan sairauksista, joista usean sairastaminen palvelee lapsen immuniteetin kehittymistä ja lapsen kasvua aikuiseksi.

-Oletteko tosiaan sitä mieltä, että esim Afrikassa malariaa vastaan rokottaminen ja taudin hoitaminen ovat turhaa. Sehän vaan palvelee lapsen immuniteetin kehittymistä. Mitä ihmettä se kuollut lapsi tekee sillä kehittyneellä immuniteetillä??

Koskaan ei ole voitu todistaa eikä voida edelleenkään että rokotteilla olisi saatu jokin sairaus maapallolta hävitettyä. Useiden eri sairauksien kohdalla taudin ilmeneminen oli ehtinyt lähteä jyrkkään laskuun jo hyvästi ennen rokotteiden käyttöön ottoa.....Rokotuksilla estetäään ihmisen normaali kehitys ja kasvu. Mutta sen lisäksi aiheutetaan lukuisia eri sairauksia pienemmästä suurempaa, on allergioita, autismia, AIDSia, CP-vammaa, Astmaa, syöpää ja monia muita sairauksia joita rokotteilla on lapsille aiheutettu. Toki näitä sairauksia esiintyy muutenkin, mutta niiden lisääntymisessä tietyillä ikäryhmillä rokotusaikana on selvä yhteys rokotteisiin.

-Tästäkö sitten on pitävät todisteet olemassa??

Suosittelen että terveydenhoitajakin perehtyisi asiaan laajemmin. Internet tarjoaa valtavan määrän tietoa rokotteista. Lisäksi suosittelen lukemaan Yves Delatten sekä Viera Scheibnerin rokotuksia käsittelevät kirjat.

-Lääkefirmat tienaavat myrkyttämällä lapsia, mutta nämä em kohukirjailijat eivät tienaa kirjoillaan mitään?? Eikös se Viera Scheibnerin valittu Austraaliassa jonkun vuoden huuhaa-tutkijaksikin? Että palkittu tutkija on, tottakai luotettava. Miksi hänen luotattavuuttaan kyseenalaistettaisiin? Mutta jokainen terveydenhuollon henkilökuntaan kuuluva on rahanahne paskiainen, joka lääkefirman talutusnuorassa tahtoo myrkyttää lapsia. Hei haloo! Oman järjen käyttö on sallittua. Ei kaikki mitä netissä lukee ole totta!
 
Voi hyvä ihme
Sulkee omat ennakkoasenteet pois... Sitähän "tatti" ei ole tehnyt, vaan etsii nimenomaan rokotuksia vastustavaa tietoa omien luulojensa tueksi. Autismia, astmaa ym. sairauksia on ollut olemassa paljon ennen rokotuksia.
 
Olen täysin samaa mieltä mimmun kanssa.Minuakin lääkäri synnytys sairaalassa uhkaili sanoilla:"kun lapsesi kuolee ,se on sinun vikasi".En Antanut bcg piikkiä.Nyt täysin terve 7-vuotias.Ei allergiota eikä muitakaan jatkuvia sairauksia.Flunssatkin ovat lievempiä kuin rokotetuilla joiden immuunipuolustus on tuhottu rokotteilla.Raha se tätä maailmaa pyörittää,myös rokotusbisnestä.Viis muutamasta kuolemantapauksesta,tai muista kärsimyksistä joita rokotukset aiheuttavat myös vanhemmillekin
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.09.2005 klo 15:13 äiti kirjoitti:
Olen täysin samaa mieltä mimmun kanssa.Minuakin lääkäri synnytys sairaalassa uhkaili sanoilla:"kun lapsesi kuolee ,se on sinun vikasi".En Antanut bcg piikkiä.Nyt täysin terve 7-vuotias.Ei allergiota eikä muitakaan jatkuvia sairauksia.
Mitenkähän tämä sitten lienee, kummasta lapsella on suurempi riski kuolla, rokotteesta vaiko tuberkuloosista (lievemmistä, esim. leikkaushoitoa tai tuberkuloosilääkitystä vaativista haitoista puhumattakaan). Lääkkeiden haittavaikutusrekisteriin on Suomessa 2000-luvulla kirjattu kaksi kuolemantapausta, toinen vastasyntyneen saaman BCG-rokotteen kohdalle (734/2003) ja toinen Poliorokote Novum + Tetanus D -rokotteen kohdalle (446/2002). Jälkimmäinen taisi olla aikuisikäiselle.

Tunnetusti haittavaikutusrekisterin merkinnät voivat myös olla aika vajavaisia, ts. läheskään kaikki haitat eivät tule rekisteriin kirjatuksi. Todellisuudessa haitat voivat siis olla paljon yleisempiäkin - toisestakin kuolemantapauksesta BCG-rokotteeseen liittyen olen kuullut maininnan, mutta ei ainakaan vielä ollut tuonne viralliseen rekisteriin kirjattu. Tämä yksikin sinne kirjattu tapaus tuli kirjatuksi vasta kun tieto asiasta kulki oikeuskanslerinviraston kautta viraston selvittäessä myyntiluvattoman rokotteen käytön laillisuutta.
 
kerronpa tapauksen
Aikana ennen vihurirokkorokotuksia tämä. Sairastin vihurirokon vasta aikuisena ja jälkitautina sain useita kuukausia kestäneen tosi kivuliaan moniniveltulehduksen, sorminivelet, varpaat, kyynärpäät.... Epäiltiin jo nivelreumaa! En soisi tuota kenellekään tai sitten sitä että synnytät vammaisen vauvan jos sairastat rokon raskausaikaan.Ystäväni sairasti aikanaan ja vauvalla oli ruuansulatuskanavan kehityshäiriöitä ja parin päivän ikäisenä eka kerran leikattiin.
Kertooko tämä mitään kyseisestä taudista ja sen vaaroista?
 
sairaanhoitaja
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.09.2005 klo 14:58 äiti kirjoitti:
Tiedoksi vaan kaikille:Terveydenhoitajilla ja lääkäreillä on oma lehmä ojassa,siksi he puolustavat henkeen ja vereen rokotuksia.Tarkoitan sitä että rokotusten valmistajat sponsoroivat ja kouluttavat em. ammatteja.
Väärin, he näkevät työssään mitä taudit, joita vastaan olisi voitu rokottaa tekevät ihmisille, siksi puolustavat rokotuksia henkeen ja vereen. Ja sponsorirahoja.............. :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: toi oli kyllä hyvä, ethän väitä olevasi tosissasi...... :eek:
 
Rokotusten valmistajat markkinoivat rokotuksia nimenomaan lääkäreiden ja terveydenhoitajien kautta.Eikö kytköksiä?Kuten aikaisemmin sanoin ,pelottelu ja uhkalu ovat tehokkaita aseita.
Hyvä esimerkki on taas lintuinfluenssaviruksesta.WHO levittää hysteeriaa koko maailmalle.Suomeentulo on erittäin epätodennäköistä.Meillä on hyginia huipussaan ja ilmasto ei ole suotuisa viruksen leviämiselle.Ktl käyttä vahvasti tiedottaessaan mahdollisten sairastuvien määrää JOS sanaa ,kaikkihan tietävät että jos jos sanaa ei olisi niin lehmätkin...
Kukaan ei tiedä mitä komplikaatiota lintuinfluenssarokotteesta seuraa.Se jää nähtäväksi.Itse en suostu vapaaehtoisesti moista virusta ottamaan.
 
harvinainen tapausko
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.09.2005 klo 15:13 äiti kirjoitti:
Olen täysin samaa mieltä mimmun kanssa.Minuakin lääkäri synnytys sairaalassa uhkaili sanoilla:"kun lapsesi kuolee ,se on sinun vikasi".En Antanut bcg piikkiä.Nyt täysin terve 7-vuotias.Ei allergiota eikä muitakaan jatkuvia sairauksia.Flunssatkin ovat lievempiä kuin rokotetuilla joiden immuunipuolustus on tuhottu rokotteilla.Raha se tätä maailmaa pyörittää,myös rokotusbisnestä.Viis muutamasta kuolemantapauksesta,tai muista kärsimyksistä joita rokotukset aiheuttavat myös vanhemmillekin
Mulla, naapureilla ja sukulaisilla mahtaa sitten ollakin superlapset kun ne rokotuksista huolimatta ovat vailla allergioita! Harvoja pahasti allergisia tiedän, ja itseasiassa kolme pahasti allergista jotka eivät allergiansa vuoksi ole voineet saada rokotetta halustaan huolimatta! Flunssaa ei 4 lastani huomaakaan, sen verran lievänä tulee. Mahtaisikohan johtua nyt jostain muusta kuin rokotteista tai niiden puutteesta ;)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 12.10.2005 klo 17:30 harvinainen tapausko kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.09.2005 klo 15:13 äiti kirjoitti:
Olen täysin samaa mieltä mimmun kanssa.Minuakin lääkäri synnytys sairaalassa uhkaili sanoilla:"kun lapsesi kuolee ,se on sinun vikasi".En Antanut bcg piikkiä.Nyt täysin terve 7-vuotias.Ei allergiota eikä muitakaan jatkuvia sairauksia.Flunssatkin ovat lievempiä kuin rokotetuilla joiden immuunipuolustus on tuhottu rokotteilla.Raha se tätä maailmaa pyörittää,myös rokotusbisnestä.Viis muutamasta kuolemantapauksesta,tai muista kärsimyksistä joita rokotukset aiheuttavat myös vanhemmillekin
Mulla, naapureilla ja sukulaisilla mahtaa sitten ollakin superlapset kun ne rokotuksista huolimatta ovat vailla allergioita! Harvoja pahasti allergisia tiedän, ja itseasiassa kolme pahasti allergista jotka eivät allergiansa vuoksi ole voineet saada rokotetta halustaan huolimatta! Flunssaa ei 4 lastani huomaakaan, sen verran lievänä tulee. Mahtaisikohan johtua nyt jostain muusta kuin rokotteista tai niiden puutteesta ;)
No noinhan sitä helposti luulee että jos omassa perheessä ei ole mitään ongelmia niin siinä tapauksessa kaikki on hyvin eikä missään voi olla mitään vikaa. Sulla ja sun perheen jäsenillä on eniten kiittämistä teidän geeneissä- On pitkälle geeneistä kiinni miten voimakkaasti lapsi reagoi rokotteisiin. Noita allergiatapauksia kyllä on ja koko ajan lisääntyy esimerkiksi lasten allergiat, astma, diabetes, autismi jne. Eikä jatkuvasti syytä voi laittaa paraantuneiden diagnosointimenetelmien piikkiin. Ihmisiltä perimän sanelemana poistuu eri määrät elimistöön kulkeutuneita vieraita aineita. Esimerkiksi aivoissa on tietyt tekijät jotka poistavat sinne kulkeutuneita myrkkyjä. Toisilla nuo tekijät ovat sellaiset ettei ne kuljeta juuri lainkaan myrkkyjä ulos kehosta, vaan myrkyt kasaantuvat mistä seurauksena on erilaisia sairauksia. Toisilla taas on perimässä ollut parempi mäihä jollon näitä myrkkyjä ei pääse kerääntymään, vaan ihminen pysyy terveempänä.
 
Perusteluja Maisa
Kylläpä on erittäin epätieteellistä nimim. Maisa väitteesi aivojen toiminnasta. Samanlaisia yhtä "tietellisesti" oikeita ovat kovin monen rokotuksia vastustavan henkilön väitteet niiden aiheuttamista sairauksista ym.
 
Ällistynyt
Ettekö te hyvät rokotusten vastustajat tajua että teidän rokottamattomat lapsenne ovat ns. siivellä matkustajia. Mitä useampi jättää lapsensa rokoittamatta sitä useammalla myös rokotetulla on riski saada tauti. Rokotetu tavallaan siis suojaavat myös teidän rokottamattomia lapsianne. Aika itsekästä toimintaa teidän toimenne ovat!
 

Yhteistyössä